Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola PirkanmaaTerveys21.2.2022

Koko perheen talvitapahtuma ilahdutti Mustavuoressa

LähiTapiola Pirkanmaa järjesti talvitapahtuman yhteistyössä Mustavuoren laskettelukeskuksen ja Pihlajalinnan kanssa. Talvisena helmikuun lauantaina 12.2. keli suosi, ilmassa oli ihanaa kevättalven tuntua ja tapahtuman tunnelma oli loistava.

Iloista laskettelu- ja ulkoilukansaa oli saapunut paikalle talvipäivän viettoon useampi sata. Ohjelmassa oli erityisesti lapsille, mutta myös koko perheelle, sopivaa maksutonta ohjelmaa. Ihastuttavat alpakat vierailivat Mustavuoren rinnealueella ja hurmasivat hillityllä käytöksellään ja iloisilla ilmeillään kaikki ympärillä parveilevat lapset ja aikuiset. LähiTapiolan onnenpyöräpisteellä kuhisi jatkuva jono, sillä jokaiselle pyörittäjälle oli luvassa mieluisia pikapalkintoja. Classicin tarkkuuslaukaisupisteellä kokeiltiin innokkaasti omaa laukaisutekniikkaa salibandyn maailmanmestarin Ville Lastikan vinkkien avustamana.

Pujottelun maailmanmestarin Kalle Palanderin ratalaskukoulu oli ehdoton suosikki laskettelua jo hallitseville kouluikäisille nuorille. Kallen apureina ja ratamestareina toimi Tampereen Slalomseuran väki. Mustavuoren Railjameista tuttu DJ Preal vastasi huipputunnelmasta musiikkeineen ja tapahtumajuontoineen. Ratalaskukoululaiset saivat varmasti ikimuistoisen hetken, kun DJ saatteli ryhmät matkaan kohti Mustavuoren valloitusta ja Kallen oppeja tunnelmaa nostattavalla musiikilla.

Rinnetunnelmaanhan kuuluu aina myös makkara taukoeväänä. Makkaraa ja juotavaa tarjoilimme maksutta 350:lle rinnealueella kävijälle. Bistro Mustavuoren ravintolatoiminnasta vastaa Suomen Hopealinja Oy, joka hoiti makkaranpaiston ja tarjoilun muun toimintansa ohessa.

Ravintolarakennuksen takana on erinomainen pulkkamäki, joka oli pienten lasten suosiossa. Perheen pienimmät pääsivät myös kokeilemaan tasaisella maalla, miltä lumilauta tuntuu. Josko siitä innostus vielä harrastukseen syttyisi, sillä puitteethan ovat Mustavuoressa erinomaisessa kunnossa, niin laskettelun kuin lautailun harrastajille.

Tapahtuman järjestäjillä ja siihen osallistuneilla oli hymy herkässä mukavan talvipäivän jälkeen. Kalle Palanderkin kiitteli erinomaisesta tunnelmasta, loistavista puitteista ja yhdessä tekemisen meiningistä. Onnistunut tapahtuma saa varmasti jatkoa myös tulevana talvena!

Lämmin kiitos vielä kaikille tapahtumassa käyneille ja tapahtuman järjestelyihin osallistuneille. Alla kuvatunnelmia talvipäivästä.

Kuvat: LähiTapiola Pirkanmaa ja Anni Kuutti