Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola Kainuu-Koillismaa3.1.2022

LähiTapiola Kainuu-Koillismaan yritys- ja maatilaliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi on valittu Mikko Sirviö Kajaanista

Sotkamosta kotoisin oleva Mikko Sirviö on valittu LähiTapiola Kainuu-Koillismaan yritys- ja maatilaliiketoimintajohtajaksi.

LähiTapiola Kainuu-Koillismaan Yritys- ja maatilaliiketoiminnasta vastaavaksi liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on valittu tradenomi Mikko Sirviö 1.1.2022 alkaen.

Sirviö päätyi vakuutusalalle valmistumisensa jälkeen kokeilun halusta. Ala vei heti mukanaan ja nyt hän on toiminut LähiTapiolassa yli seitsemän vuoden ajan, joista viisi viimeistä vuotta asiakkuuspäällikkönä yritysasiakasliiketoiminnoissa. Sirviö opiskelee tällä hetkellä YAMK-tutkintoa Kajaanin Ammattikorkeakoulussa.

Sirviö on kotoisin Sotkamosta ja asuu perheineen tällä hetkellä Kajaanissa. Hänellä löytyy taustaa myös pesäpallosta Superpesistasolta. Nykyisin vapaa-aika kuuluu perheen kanssa touhutessa ja tennistä harrastaen.

Sirviön mukaan LähiTapiolan vahvuudet kulminoituvat nyt ja tulevaisuudessa paikallisuuteen, jota edustavat paikalliset ja tutut elämänturvaajat. Sirviö pitää tärkeänä, että myös tulevaisuudessa kainuu-koillismaalaiset asiakkaat kokevat LähiTapiolaan tulemisen ja siellä olon helpoksi.