Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
LähiTapiola SavoTerveys20.12.2021

LähiTapiola Savon ja Mehiläisen yhteistyö konkretisoituu Varkaudessa yhteisinä toimitiloina

Mehiläinen avaa ensi vuoden alussa toimipisteen LähiTapiola Savon tiloihin Varkaudessa. Tavoitteena on mahdollistaa laadukasta ja nopeaa palvelua Varkauden toimialueella.

LähiTapiola

Mehiläinen ja LähiTapiola ovat toimineet strategisena kumppaneina vuodesta 2017. Yhtiöiden tavoitteena on ollut mahdollistaa entistä sujuvampi palvelu yhteisille asiakkaille ja kehittää uusia innovatiivisia vakuutus- ja terveyspalveluita suomalaisten valinnanvapautta täydentämään. LähiTapiola-ryhmä on yksi Mehiläisen pääomistajista.

Molempien yhtiöiden monisatavuotinen suomalainen historia sekä vahva panostus laatuun ja asiakkaiden palveluun luovat yhteistä arvopohjaa strategisena kumppanuutena. Nyt Varkaudessa saman katon alla toimiminen mahdollistaa merkittäviä hyötyjä asiakkaille: odotettavissa ovat nopeammat hoitoketjut, digitaaliset terveyspalvelut, laajat työterveyspalvelut.

-Terveyttä on vaikea liikaa arvostaa ja sen menetys aiheuttaa aina taloudellisiakin huolia. Asiakkaidemme omistamana elämänturvayhtiönä meille on tärkeää varmistaa asiakkaidemme ja heidän läheisten mahdollisimman nopea hoitoketju ja toipuminen, korostaa liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen LähiTapiola Savosta.

LähiTapiola Savon palvelutarjonta laajenee Varkaudessa

-Terveenä ja hyvinvoivana tehty työpäivä on sekä työntekijälle että yritykselle arvokas. Huolehtimalla henkilöstön työkyvystä nopealla hoitoon pääsyllä, voi merkittävästi vähentää poissaoloista koituvia kustannuksia, kertoo Savon alueella toimiva asiakkuuspäällikkö Lassi Haatainen LähiTapiolasta.

-Mehiläisen palveluiden laajentuminen Varkauden alueelle mahdollistaa myös hyvin laaja-alaisen palvelutarjonnan vakuutuksien näkökulmasta. Yrityskohtaiset ratkaisut ovat tässä avainasemassa, joihin meiltä löytyy kyvykkyys vastata. Terveydenhuollon kenttä on murroksessa ja on tärkeää optimoida ratkaisuja yrityskohtaisesti, Haatainen jatkaa.

Mehiläisen Kuopion alueen yksikönjohtaja Anne Karttunen arvioi yhteisten tilojen vaikuttavan myönteisesti myös Mehiläisen toimintaan.
- Palveluverkostomme laajeneminen Varkauteen mahdollistaa jatkossa työterveyspalveluiden tarjoamisen Mehiläisen asiakkaille. Lisäksi näemme, että uuden toimipisteen avaaminen on tärkeä osa Itä-Suomen alueen kasvusuunnitelmiamme, hän sanoo.

Mehiläinen Varkauden toimipiste avaa ovensa 31.1.2022 osoitteessa Kauppakatu 18.

Lisätietoja
Panu Myöhänen, liiketoimintajohtaja LähiTapiola Savo
p. 0400 667 518
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Anne Karttunen, yksikönjohtaja, Mehiläinen Oy
p. 050 561 8505
etunimi.sukunimi@mehilainen.fi