Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous13.10.2021

LähiRahoitus on nyt NOJA

Laskurahoituspalveluiden yhteistyökumppanimme uudistaa brändinsä lokakuussa ja tuo samalla markkinoille kaksi uutta palvelua. Uudistuksen myötä yrityksen nimi muuttuu Noja Rahoitukseksi.

– Olemme määrittäneet uudelleen toimintatapamme ja arvomme. Uusi nimemme kertoo, että meihin voi nojata, kun yritys tarvitsee apua kasvuun tai kassavirran hallintaan. Asiakkaan kuuntelu ja heidän tarpeiden tunnistaminen on toimintamme lähtökohta. Näin sai alkunsa myös brändin uudistuksen yhteydessä lanseerattavat uudet palvelumme, kertoo Noja Rahoituksen toimitusjohtaja Mika Mäkinen.

Uudella nimellä halutaan korostaa asiakaslähtöisyyttä, henkilökohtaista asiakaspalvelua, luottamusta, läsnäoloa ja toimialalle poikkeuksellisia asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä paketteja.

Yrityksen liikevaihto on kasvanut neljässä vuodessa 1,2 miljoonasta 14 miljoonaan, ja työntekijöiden määrä on melkein kymmenkertaistunut vuodesta 2017. Nojalaisia on nyt 40.

Nojan uudet palvelut helpottavat ostojen rahoitusta ja tulevaisuuden suunnittelua

Ostolaskurahoitus mahdollistaa asiakkaille nopean reagoinnin investointeihin. Kun esimerkiksi raaka-aineiden hinnat ovat nousemassa, voi Noja rahoittaa  ostosi.

Palvelu toimii Nojan asiakkaille nopeana ratkaisuna lyhytaikaisen lainan tarpeeseen. Sitä voidaan hyödyntää myös tuonti- ja vientirahoituksessa.
Noja tarjoaa apua myös tulevaisuuden suunnitteluun. OmaNoja Tietopalvelu tarjoaa asiakkaalle dataa päätöksentekonsa tueksi.

Palvelusta näet mm. kassankierron, kirjanpidon ja maksukäyttäytymisen kannalta olennaisia faktoja.

Lue lisää Noja Rahoituksesta.

LähiTapiola on Nojan vähemmistöosakkeenomistaja.

LähiTapiola panostaa rahoituspalveluiden kehittämiseen

  • LähiTapiola Rahoitus on erikoistunut ajoneuvojen ja koneiden rahoitukseen. LähiTapiola Rahoitus toimii maanlaajuisesti yhteistyössä pääasiassa johtavien ajoneuvoalan toimijoiden kanssa. Vuonna 2018 liiketoimintansa aloittanut yhtiö on kasvanut nopeasti sekä kannattavasti ja sen rahoituskanta on tällä hetkellä yli 1,3 miljardia euroa.

  • LähiTapiola-ryhmä tarjoaa pankkineutraalia täydentävää rahoitusta erikokoisten yritysten rahoitustarpeisiin. Monipuolisen rahoitusvalikoiman avulla LähiTapiola pystyy räätälöimään yrityksen tarpeisiin sopivan rahoituksen. LähiTapiola hallinnoi yhteensä yli 1,6 miljardin euron yritys-, kiinteistö- ja infralainakantaa. Rahoituskumppaneitamme pienyrityksille ovat Fundu ja Noja Rahoitus. Lue lisää linkistä.

  • Rahoitus ja sijoittaminen ovat liiketoimintamme keskeisiä osa-alueita. LähiTapiola on pitkäjänteinen ja vastuullinen sijoittaja. Ryhmän hoidossa on noin 17 miljardin euron sijoitusvarallisuus.