Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous2.11.2020

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Hanna Hartikainen OP-Henkivakuutuksesta

LähiTapiola Vahinkovakuutuksen uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Hanna Hartikainen OP-Henkivakuutuksesta

Vahinkoyhtiön hallitus on nimittänyt LähiTapiola Vahinkoyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Hanna Hartikaisen. Hän siirtyy LähiTapiolaan OP-Henkivakuutuksen toimitusjohtajan paikalta. Hartikainen aloittaa tehtävässään 1. toukokuuta 2021.

Vahinkoyhtiön toimitusjohtajan paikka tuli auki, kun Jari Sundström päätti jäädä sivuun toimitusjohtajan roolista aiemmin tänä syksynä.

- Valinnassa painottuivat Hannan laaja-alainen finanssialan osaaminen, hänen johtamis- ja yhteistyötaitonsa sekä strateginen ajattelukykynsä. Hanna on raudanluja vakuutus- ja finanssialan osaaja, jonka johdossa Vahinkoyhtiö voi jatkaa menestyksekkäästi eteenpäin, kommentoi LähiTapiola ryhmän pääjohtaja, Vahinkoyhtiön hallituksen puheenjohtaja Juha Koponen.

- Olen nöyrän innoissani valinnastani tähän tehtävään. Olen tehnyt pitkän uran OP-ryhmässä useissa eri rooleissa niin varainhoidossa, pankinjohtajana kuin henkilöasiakasliiketoimintajohtajanakin. Viimeiset kuukaudet olen toiminut OP-Henkivakuutuksen toimitusjohtajana. Uskon, että tuon mukanani ryhmään laajan kokemukseni lisäksi uutta energiaa ja strategista katsomusta, sanoo Vahinkoyhtiön tuleva toimitusjohtaja Hanna Hartikainen.

Hanna Hartikainen

  • Ikä: 49

  • Koulutus: KTM

  • Työkokemus: OP-Henkivakuutuksen toimitusjohtaja, useissa eri tehtävissä OP-ryhmässä mm. Henkilöasiakkaiden liiketoimintajohtaja, aluejohtaja, pankinjohtaja

  • Harrastukset: liikunta, golf, jooga, kulttuuri