Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous22.6.2020

Tunnetko taloustilanteesi? Tekoälypohjainen taloustesti analysoi oman talouden tilan

LähiTapiola tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden arvioida taloustilannettaan. LähiTapiola ja Solidate ovat sopineet yhteistyöstä, jossa LähiTapiolan asiakkaille tarjotaan mahdollisuus selvittää taloudellinen tilanteensa tekoälypohjaisella talousanalyysillä.

Taloustesti on tarjolla LähiTapiolan verkkosivuilla sekä mobiilipalvelussa 22. kesäkuuta alkaen. LähiTapiolan ja Solidaten tavoitteena on tarjota Solidaten taloustestipalvelu laajalle asiakaskunnalle, jotta useammalla olisi mahdollisuus vaikuttaa omaan taloustilanteeseensa positiivisesti.

-Haluamme tarjota Taloustestin kaikkien asiakkaidemme saataville ja näin varmistaa asiakkaillemme entistä laajemmat mahdollisuudet oman taloutensa hallintaan. Talouden tasapaino on tärkeä osa Elämänturvaa ja toivomme, että palvelun myötä yhä useampi tulee tietoisemmaksi taloutensa tilasta ja löytää sopivat ratkaisut taloutensa hoitoon, palvelujohtaja Oona Paasolainen LähiTapiolasta sanoo.

Solidaten toimitusjohtaja Jarno Piirosen mukaan yhteistyö tuo mahdollisuuden parantaa taloudestaan huolestuneiden ihmisten tietoja omasta tilanteestaan ja vaikutusmahdollisuuksista taloustestin perusteella.

-Koronan seurauksena työllisyystilanne on heikentynyt ja sen seurauksena monien taloustilanne on muuttunut dramaattisesti. Myös ylivelkaantumisongelma kärjistynee edelleen. Taloustestillä saa ajantasaista ja faktapohjaista tietoa omasta tilanteestaan sekä ratkaisuvaihtoehtoja, joiden perusteella on helpompaa miettiä vaihtoehtoja oman tilanteensa parantamiseksi, Piiroinen sanoo.

Solidate on yhteiskuntavastuullinen yritys joka auttaa ylivelkaantuneita ihmisiä kohti tasapainoista taloustilannetta tarjoamalla maksuttoman taloustestin, joka selvittää henkilökohtaisten tietojen perusteella taloustilanteen ja suosittaa parasta ratkaisua.