Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Elämänturva17.1.2024

LähiTapiola Henkiyhtiön asiakasetuun korotus vuodelle 2024 – omistaja-asiakkaamme hyötyvät yhtiön menestyksestä

Henkiyhtiö jatkaa omistajatahdon mukaisesti asiakasetujensa kasvattamista. Vuosi 2024 tuo tullessaan paremmat asiakashyvitykset esimerkiksi henkivakuutuksiin ja vakuutussäästöjen lisäkorkoihin.

Äiti ja lapsi istuvat pöydän ääressä hymyillen.

LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö lanseerasi asiakkailleen uuden asiakasedun vuonna 2022. Edun voi saada henkivakuutukseen ja pysyvän työkyvyttömyyden vakuutukseen, ja se on suunnattu kaikille asiakkaillemme – sekä nykyisille että uusille. Asiakasedun määrä vahvistetaan vuosittain.

LähiTapiola keskittyy asiakkaiden elämänturvan ja hyötyjen kasvattamiseen

Vuosi 2024 tuo asiakkaillemme yhä paremmat asiakashyvitykset ja asiakasedut. Tänä vuonna asiakasedun saa joko 25 prosentin vakuutusmaksun alennuksena tai 35 prosentin vakuutusmäärän korotuksena sopimuksesta riippuen. Tutustu etuun tarkemmin täällä (linkki).

– LähiTapiola-ryhmän omistajatahdon mukaisesti pyrimme niin asiakkaiden elämänturvan kuin heille tulevan asiakashyödyn kasvattamiseen. Yhtiön hyvä vakavaraisuus mahdollistaa asiakasedun jatkuvaisluonteisuuden, LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtaja Pasi Haarala sanoo.

LähiTapiola on asiakkaittensa omistama yritys ja saatua tuottoa käytetään esimerkiksi asiakasetuihin. Tavoitteenamme on, että omistaja-asiakkaamme voivat hyötyä menestyksestämme, ja asiakasetu ja sen parantaminen konkretisoivat tätä.

Asiakashyvitykset parantavat myös vuosittain maksettavien vakuutussäästöjen lisäkorkoja vuonna 2024. Esimerkiksi eläkevakuutuksissa ja säästövakuutuksissa alimman perustekoron kokonaiskorkotasoa nostetaan 2,7 prosentin tasolle.

Vuonna 2023 Henkiyhtiön asiakashyvitykset olivat yhteensä arviolta 13 miljoonaa euroa.

Tavoitteena auttaa suomalaisia turvaamaan oma talous

Henkivakuutusten kysyntä kasvoi koronapandemian aikana, mutta suurimmalla osalla suomalaisista perheistä ei vieläkään ole henkivakuutusta, joka riittäisi korvaamaan kuoleman aiheuttamat rahalliset menetykset, selviää Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen tutkimuksesta.

– Meillä on tärkeä tehtävä: henkivakuutuksella varautuminen tukee suomalaisten kotitalouksien selviytymistä perheen kohdatessa tilanteen, jossa vakuutus olisi tarpeen. Monella suomalaisella on merkittäviä taloudellisia riskejä, kun huomioidaan velat ja perheeseen liittyvät taloudelliset vastuut. Näihin varautuminen korostuu entisestään nykyisessä taloustilanteessa, Pasi Haarala sanoo.

Esimerkiksi vapaaehtoisella henkivakuutuksella tai pysyvän työkyvyttömyyden turvalla on mahdollista täydentää oman perheen taloudellista turvaa.  Elämänturvayhtiönä LähiTapiolan tavoitteena on parantaa suomalaisten varautumista erilaisiin taloutta uhkaaviin tilanteisiin.

Lue lisää henkivakuutuksen asiakasedusta täällä (linkki).