Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Turvallisuus18.3.2019

Kahdeksan syytä valita LähiTapiolan autovakuutus

LähiTapiola on Suomen suurin autojen vakuuttaja. Lue, miksi suomalaiset luottavat meihin.

 1. 1.

  Reilut bonukset. Liikennevakuutuksessamme vahingottomuus ja entistä paremmat bonusedut tuovat kokonaisuutena parhaan bonuksen. Liikennevakuutuksen maksimibonus on nyt 80 % ja saavutat sen entistä helpommin ja nopeammin. Bonuslaskurilla tarkistat oman liikennebonuksesi.

 2. 2.

  Palkitsemme vahingottomuudesta ja turvallisesta ajosta. Bonusturva varmistaa, etteivät kolarin sattuessa bonukset laske. Tämä helposti tarkoittaa satojen eurojen säästöä. Ansaitset Bonusturvan kolarittomalla ajolla.

 3. 3.

  Kattavat kaskot. Olemme parantaneet kaskojemme turvaa entisestään ja saat samalla rahalla kattavammat vakuutukset. Loistokaskoomme sisältyy lasivakuutus ja sijaisauto ilman erillistä lisämaksua.

 4. 4.

  Keskittäjän edut. Saat alennusta vakuutusmaksuista, kun keskität asiointisi LähiTapiolaan. LähiTapiolan Omaetu palkitsee keskittävän asiakkaan jopa 17 % alennuksella vakuutusmaksuista.

 5. 5.

  S-ryhmän Bonusta vakuutusmaksuista. LähiTapiolan vakuutusmaksuista voit saada S-ryhmän Bonusta, parhaimmillaan jopa 5 %.

 6. 6.

  Rahoitusta auton ostoon. Tarjoamme yhä useampien autoliikkeiden kautta turvallista rahoitusta auton ostamiseen. Saat vakuutukset ja rahoituksen samasta osoitteesta.

 7. 7.
 8. 8.

  Autamme sinua 24/7. Hätäpalvelumme palvelee 24 h/vrk numerossa 0800 0 4531. Puhelu on kotimaasta soitettaessa maksuton. Tallenna numero puhelimeesi muodossa +358 800 0 4531.