Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
Talous12.3.2019

Vakuutusmaksuista jopa 5 % S-ryhmän Bonusta

Keskittämällä vakuutusasiointisi LähiTapiolaan säästät rahaa edullisempina vakuutusmaksuina. Sen lisäksi voit saada vakuutusmaksuistasi S-ryhmän Bonusta. Viime vuonna omistaja-asiakkaidemme vakuutusmaksuista kertyi heille S-ryhmän Bonusta yhteensä 29,2 miljoonaa euroa.

LähiTapiolan Omaetu palkitsee keskittävät asiakkaat 8-17 % alennuksella vakuutusmaksuista. Vakuutusmaksuistasi voit saada rahaa takaisin S-ryhmän Bonuksena, parhaimmillaan jopa 5 %.

KATSO KOLME ESIMERKKIÄ, MITEN ASIAKKAAMME SÄÄSTÄVÄT:

Juhani 34 vuotta sekä Anna 32 vuotta asuvat Äänekoskella rivitalossa. Pariskunnalla on kaksi autoa vakuutettuina liikenne- ja kaskovakuutuksilla. Pariskunnalla on kotivakuutus, molemmilla matkavakuutukset ja koiralla koiravakuutus. Juhani ja Anna säästävät rahastoihin.

Pariskunnan vakuutusmaksut ovat 1627 euroa vuodessa, joista he saavat:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuosittain 242 euron alennusta vakuutusmaksuista.

  • S-ryhmän Bonusta jopa 5 % vakuutusmaksuista, joka on 69 euroa vuodessa.

---

Mikael 28 vuotta asuu vuokralla Helsingissä. Mikael on vakuuttanut liikenne- ja kaskovakuutuksella autonsa. Hänellä on myös kotivakuutus sekä paljon matkustelevana matkavakuutus. Mikael on jo useamman vuoden säästänyt rahastoon.

Mikaelin vakuutusmaksut ovat vuodessa 1158 euroa, josta hän saa:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuosittain 140 euron alennusta vakuutusmaksuista.

  • S-ryhmän Bonusta jopa 5 % vakuutusmaksuista, joka on 51 euroa vuodessa.

---

Tapani 55 vuotta ja Helena 48 vuotta sekä heidän lapsensa Valtteri 16 vuotta asuvat Kuopiossa. Perheen koti on vakuutettuna kuten myös 80 neliön mökki ja saunarakennus Mäntyharjulla. Perheessä on yksi auto vakuutettuina liikenne – ja kaskovakuutuksilla. Vanhemmilla on henkivakuutukset ja pojalle on otettu lapsivakuutus, kun hän oli pieni. Vanhemmat säästävät rahastoihin pahan päivän varalle.

Vakuutusmaksut ovat vuodessa 2677 euroa, joista perhe saa:

  • Omaetua 17 %, joka tarkoittaa vuodessa 415 euron alennusta vakuutusmaksuista.

  • S-ryhmän Bonusta jopa 5 % vakuutusmaksuista, joka on 113 euroa vuodessa.