Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
2.1.2017

Kakkosauton omistaville talouksille mahdollisuus satojen eurojen vuosisäästöihin

Vuoden alussa myyntiin tullut LähiTapiolan uudistettu liikennevakuutus palkitsee ennen kaikkea vahingottomasta ajosta. Uusi vakuutus jättää historiaan myös ajoneuvokohtaisen bonuksen, sillä nyt bonus muodostetaan aina uuteen vakuutukseen asiakkaan koko henkilökohtaisen vakuutus- ja vahinkohistorian perusteella.

LähiTapiolan uuteen tuotteeseen on tuotu parhaat edut erityisesti vahingottomasti ajaville kuljettajille. Käytännössä uusi liikennevakuutus ja asiakaskohtainen bonus tarkoittavat esimerkiksi sitä, että kaikkiin asiakkaan autoihin tulee sama bonus, kun vakuutukset ovat yhden henkilön nimissä.

– Aiemmin kakkosauton bonus on lähtenyt nollasta, mutta jatkossa asiakas voi saada LähiTapiolasta 80 prosentin bonusta kaikkiin vakuuttamiinsa autoihin aiemman ajohistoriansa perusteella. Käytännössä tämä tarkoittaa monelle taloudelle useamman sadan, jopa viiden sadan euron säästöä tyypillisen kakkosauton vakuutusmaksuissa, kertoo yksikönjohtaja Tapani Alaviiri LähiTapiolasta.

– Asiakkailtamme tähän mennessä tulleen palautteen perusteella uudistuksemme jopa kannustaa ja erityisesti madaltaa kynnystä talouden toisen auton hankinnan osalta, kun auton ylläpitokustannukset vakuutuksen osalta madaltuvat, jatkaa Alaviiri.

Asiakaslähtöinen ja vahingottomuudesta palkitseva liikennevakuutus

– Liikennevakuutussääntelyn keventyminen vuodenvaihteessa 2017 mahdollisti sen, että olemme voineet rakentaa liikennevakuutuksemme kokonaan uudella tavalla ja tehdä siitä erityisen asiakaslähtöisen. Lähtökohtanamme on kannustaminen turvallisempaan liikennekulttuuriin sekä hyvien kuskien palkitseminen vahingottomuudesta entistä suuremmilla bonuksilla ja sitä kautta taas edullisimmilla vakuutusten hinnoilla, kertoo Alaviiri.

Asiakaskohtaisen bonuksen lisäksi uuteen liikennevakuutukseen on tuotu monia muita uusia etuja. Yksi parhaista eduista on neljän vuoden vahingottomalla ajolla saavutettava LähiTapiolan palkintobonus (+ 5 %). Käytännössä palkintobonuksen voi ansaita kuka tahansa nykyisen bonuksensa päälle, kun on ajanut viimeiset neljä vuotta vahingottomasti. Edun saa myös silloin, kun siirtää vakuutuksen toisesta yhtiöstä LähiTapiolaan.

LähiTapiola tuo markkinoille myös 80 prosentin maksimibonuksen sekä uudistetun bonusturvan. Bonusturvan voi ansaita vahingottomalla ajolla entistäkin nopeammin ja se on jatkossa myös henkilökohtainen. Uusi liikennevakuutus uusine etuineen on myynnissä kaikille yksityishenkilöiden vakuuttamille autoille: henkilö-, paketti-, kuorma-, linja-, erikois- ja matkailuautoille.

LähiTapiolan liikennevakuutuksen kaikki uudet edut löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.lahitapiola.fi/liikennevakuutuslaki

Lisätiedot:
Tapani Alaviiri
yksikönjohtaja, LähiTapiola Vahinkovakuutus
040 4848 133