Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
30.5.2014

S-Etukortilla Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista

S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat saavat Bonusta LähiTapiolan kotitalouksille tarjoamista vakuutuksista kesäkuusta alkaen. Bonusyhteistyö on osa LähiTapiolan ja SOK:n välistä strategista yhteistyötä.

Asiakasomistajille myönnetään Bonusta kesäkuun alun jälkeen maksamistaan, LähiTapiolan myymien ja jakelemien henkilöasiakkaiden vakuutusten maksuista.

Bonusta saa, kun LähiTapiolan vakuutuksenmaksaja on käynyt rekisteröimässä Bonuksen saannin vakuutuksistaan.

- LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteinen historia on pitkä ja LähiTapiolan vakuutustarjonta täydentää hyvin S-ryhmän palvelutarjontaa asiakasomistajille. Strategisen yhteistyön syventäminen näkyy tulevaisuudessa myös muullakin tavoilla, SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä toteaa.

LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisanderin mukaan S-ryhmän ja LähiTapiolan pitkät perinteet suomalaisessa yhteiskunnassa, arvomaailma sekä omistajuuspohjan samanlaisuus antavat hyvän pohjan yhteistyölle.

- Odotamme paljon yhteistyöltä Suomen johtavan vähittäiskaupparyhmän kanssa. S-ryhmällä on tunnetuin ja käytetyin asiakasetukortti. Haemme strategisen yhteistyön kautta myös syvempää yhteistyötä, Moisander sanoo.

S-bonuksen rekisteröinti onnistuu helpoiten täältä.

Lisätietoja:

SOK Asiakkuus asiakasomistaja- ja partnertoiminnan päällikkö Marjaana Saarikoski, puh. 010 76 81207
LähiTapiola liiketoimintajohtaja Petri Pitkänen, puh. 040 709 2569
LähiTapiola Matias Ruponen, puh. 040 825 3070
LähiTapiolan mediapuhelin, puh 040 183 5806