Siirry suoraan sisältöönSiirry suoraan alatunnisteeseen
30.5.2013

LähiTapiola Pankki ja LähiTapiola Varainhoito toimivat uusilla nimillä 8.6.2013 lähtien

Tapiola Pankki Oy:n ja Tapiola Varainhoito Oy:n nimet muuttuvat LähiTapiola Pankki Oyj:ksi ja LähiTapiola Varainhoito Oy:ksi.

Muutos liittyy LähiTapiola-fuusioon ja tulee voimaan lauantaina 8.6.2013. Muutokseen liittyvien järjestelmätöiden vuoksi LähiTapiolan verkkopankissa on käyttökatko 8.6. kello 6.00−16.00.

LähiTapiola tarjoaa asiakkailleen kaikki sijoittamis- ja pankkipalvelut. Nimenmuutoksen myötä LähiTapiola Pankki on myös muuttanut yhtiömuotonsa julkiseksi osakeyhtiöksi. Nimenmuutos ei edellytä sinulta toimenpiteitä. Nykyiset sopimukset, joissa osapuolena on Tapiola Pankki tai Tapiola Varainhoito, jatkuvat ennallaan.

LähiTapiolan verkkopankki ja pankin mobiilipalvelut uudistuvat


Verkkopankin ja mobiilipankin ulkoasu ja värimaailma muuttuvat ja niiden käyttäminen selkeytyy ja helpottuu. Mobiilipankin ulkoasu soveltuu nyt entistä paremmin matkapuhelimella käytettäväksi ja älypuhelimiin saa tallennettua pankin kuvakkeen. Vanhat käyttäjätunnukset ja tunnuslukutaulukot toimivat normaalisti.

Uudet tunnuslukutaulukot LähiTapiola Pankin nimellä toimitetaan normaalin uusinnan yhteydessä.

Tervetuloa toimistolle!


Vakuutus-, pankki- ja sijoitusasiat kannattaa käydä läpi kokonaisuutena, jolloin pääset hoitamaan talouden keskeiset asiat saman katon alla. Jos sinulla ei vielä ole verkkopankkitunnuksia, saat ne tapaamisen yhteydessä. Näin voit halutessasi hoitaa asioita myös helposti verkossa.

Lähimmän toimistomme yhteystiedot löydät osoitteesta www.lahitapiola.fi/asiakaspalvelu. Piipahda toimistoon tai varaa aika etukäteen.

Seuraavat asiat muuttuvat:
• Tapiola Pankin maksukortit
Nykyiset kortit ovat voimassa niiden voimassaoloajan loppuun saakka ja ne toimivat normaalisti maksupäätteissä. Kortit vaihdetaan uusiin LähiTapiola Pankin kortteihin normaalin korttiuusinnan yhteydessä.

• Verkkopankki ja mobiilipankki
Verkkopankin ja mobiilipankin ulkoasu ja värimaailma muuttuvat 8.6.2013. Niiden käyttäminen selkeytyy ja helpottuu. Mobiilipankki sopii jatkossa paremmin matkapuhelimella käytettäväksi ja löydät sen osoitteesta https://oma.tapiola.fi. Verkkopankkiin kirjaudutaan edelleen samasta osoitteesta https://pankki.tapiola.fi. Vanhat käyttäjätunnukset ja tunnuslukutaulukot toimivat normaalisti.

• Uusi verkkomaksu- ja tunnistuspainike
Verkkomaksu- ja tunnistuspainikkeen ulkonäkö muuttuu. Myös vanhat painikkeet toimivat normaalisti siihen saakka, kun niiden ulkonäkö päivitetään.

• Sijoitusrahastot
Rahastojen nimet muuttuvat siten, että Tapiola-sana korvataan LähiTapiolalla.

• Internet-sivut ja sähköpostiosoitteet
Internet-osoitteet muuttuvat muotoon www.lahitapiola.fi/pankki ja www.lahitapiola.fi/rahastot. Sähköpostiosoitteet muuttuvat muotoon etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi.

Nämä pysyvät ennallaan:
• BIC-koodi ja SWIFT
SWIFT ja BIC-koodi eivät muutu. BIC-koodi säilyy muodossa TAPIFI22.

• IBAN-tilinumerot
IBAN-tilinumerot pysyvät samoina.

• Arvopaperivälitys
Arvopaperivälitykseen ja säilytykseen liittyvät toiminnot säilyvät ennallaan.

• Sopimukset
Nykyiset sopimukset, joissa osapuolena on Tapiola Pankki tai Tapiola Varainhoito, jatkuvat ennallaan.

• Y-tunnus
Y-tunnuksemme eivät muutu. Y-tunnuksemme ovat edelleen LähiTapiola Pankki Oyj: 1795059-8 ja LähiTapiola Varainhoito Oy: 1604393-7.

• Puhelinnumerot
Puhelinnumeromme eivät muutu.