matkavakuutus Matkustaminen

Lentokentällä

Matkalla sairastunut tai loukkaantunut työntekijä tarvitsee parhaan mahdollisen hoidon. Komennusvakuutus on paras vaihtoehto silloin, kun työnantaja lähettää työntekijän pidemmäksi aikaa ulkomaille töihin. Myös työntekijän ja työnantajan omaisuus on aiheellista turvata matkan aikana.

Pähkinänkuoressa

  • Matkavakuutuksilla voidaan varautua työntekijöiden matkoilla sattuviin henkilö- ja esinevahinkoihin.
  • Vakuutuksen voimassaoloajan ja -alueen voi valita eri vaihtoehdoista ja eri henkilöstöryhmille voidaan tehdä juuri tämän ryhmän tarpeita vastaava vakuutuspaketti.
  • Mahdollisuus vakuuttaa myös henkilöstön lomamatkat.
  • Lisäetuna matkahätäpalvelu, josta saat apua ja neuvoja, soitatpa mistä päin maailmaa ja milloin tahansa.

Ajankohtaista

LähiTapiolan Matkahätäpalvelu 24 tuntia/vrk puhelinnumeroista:
o Ulkomailla + 358 800 0 4531
o Suomessa 0800 04531

Lataa Matkahätäpalvelusovellus puhelimeesi

Matkahätäpalvelu on LähiTapiolan asiakkaiden oma applikaatio. Se etsii matkakohteesi palvelut, kuten sairaalat ja poliisiasemat, joita saatat matkustaessasi tarvita.

  • Saat nopeasti yhteyden Hätäpalveluun
  • Löydät hoitolaitokset
  • Vakuutusnumero ja vakuutuksen voimassaolon tiedot ovat käden ulottuvilla.

Lataa LähiTapiola Matkahätäpalvelu applikaatiokaupasta (iOS, Android ja Windows). Palvelu kysyy henkilötietosi ja matkavakuutusnumerosi.


Mitä Matkustajavakuutus korvaa?

Matkasairaus

Vakuutuksesta korvataan matkasairauden aiheuttamia hoito- ja tutkimuskuluja. Matkasairaus on matkan aikana odottamatta alkanut sairaus, joka vaatii lääkärin hoitoa. Jos ennen matkaa alkanut sairaus tai vamma yllättäen matkan aikana pahenee, korvataan vakuutuksesta akuutti ensiapuluonteinen hoito.

Matkalta myöhästyminen

Vakuutuksesta korvataan matkalta myöhästymisen aiheuttamia kuluja silloin, jos vakuutettu ei ehdi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti etukäteen varatulle lento-, laiva-, juna- tai linja-autojatkoyhteydelle meno- tai paluumatkalla.

Matkatapaturma

Vakuutuksesta korvataan matkalla sattunut tapaturma. Tapaturma on äkillinen ja odottamaton tapahtuma, joka sattuu vakuutetulle ulkoisesta syystä ja aiheuttaa hänelle ruumiinvamman.

Matkan peruuntuminen ja keskeytyminen

Vakuutuksesta korvataan matkan peruuntumisesta ja keskeytymisestä aiheutuvia kuluja silloin jos matka peruuntuu tai keskeytyy pakottavista syistä. Näitä syitä ovat esim. oma tai lähiomaisen äkillinen ja odottamaton sairastuminen, tapaturma tai kuolema.