TyökykyHelppi

Sairauskuluvakuutus

Hyvä TyökykyHelpin asiakas! Täältä löydät tietoa vakuutusturvastasi LähiTapiolassa.


Sivulla on myös tietoa, esimerkkejä ja hyviä käytäntöjä liittyen työhyvinvointiin ja työkykyasioihin.

Tervetulokoulutus antoi tietoa TyökykyHelpistä

  • Mitä lakisääteinen työtapaturmavakuutus korvaa?
  • Miksi Hoitoturvassa pitää seurata Kela 2- kattoa?
  • Mistä tarkistan työeläkkeeni määrän?
  • Miten mobiilikortti toimii?

TyökykyHelpin tervetulokoulutukseen osallistuneet saivat kattavan tietopaketin vakuutuskokonaisuudesta viime viikolla pidetyssä tilaisuudessa LähiTapiolan pääkonttorilla. Aamupalalla alkanut tilaisuus oli tiivis ja täynnä asiaa. Tilaisuudesta saamamme palautteen keskiarvo kouluarvosanoin oli 9.

Tilaisuuden aluksi Veli-Matti Qvintus esitteli lyhyesti LähiTapiolan tämän hetken ja tulevaisuuden painopisteitä terveyden ja hyvinvoinnin palvelujen kehittämisessä.

Koulutuksessa käytiin läpi TyökykyHelpin sisältämät vakuutukset sekä niiden tarjoamat palvelut sekä kerrattiin, kuinka LähiTapiolan verkkopalvelu on kätevä tapa hoitaa vakuutusasioita. Verkkopalvelussa on myös paljon tietoa työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden aihepiiristä.

Työnantajaa velvoittavat lait ja asetukset työkyvyn ja – turvallisuuden johtamisessa oli etukäteen mainittu yhdeksi kiinnostavimmista aiheista koulutuskyselymme perusteella. Asiakkaamme saivat käytettävissä olevan ajan puitteissa yleiskatsauksen aiheeseen ja mukaansa tunnukset verkkopalveluissa oleviin asiantuntijatyökaluihin ja verkkokoulutuksiin, joissa olevaan informaatioon voi tutustua silloin, kun on aikaa. Verkossa oleva materiaali on asiakkaittemme käytössä juuri silloin kun itse ehdit asiaan paneutua!

Diacorista saimme tilaisuuteen puheenvuoron varhaisen puuttumisen tärkeydestä ja siitä, miten työterveyshuolto voi auttaa yritystä henkilöstön työhyvinvointiin ja työkykyyn liittyvissä asioissa.

Saimme myös asiakkailtamme ideoita kehittää palvelua, mistä kiitos! Palautetta ja kehittämisehdotuksia toivomme edelleen teiltä kaikilta!

Jos nyt olit estynyt tulemaan tilaisuuteen, uusi koulutus järjestetään alkusyksystä, tiedotamme ajankohdasta tarkemmin tuonnempana!