Private Banking Private Banking

Me LähiTapiola Private Bankingissa keskitymme olennaiseen; laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin sijoittamisen palveluihin kaikissa omaisuusluokissa sekä palvelulupauksiin, jotka pidämme.

Tarjoamme itse sijoittavalle välineet suoraan sijoittamiseen kaikissa omaisuusluokissa ja täyttä valtakirjavarainhoitoa arvostavalle on tarjolla useita eri varainhoitostrategioita.

Kokemus. Näkemys. Menestys.

Palveluiden taustalla palkittu sijoitusosaaminen

Sijoitusvarallisuuden hoitaminen vaatii tarkkuutta, taitoa ja kokemusta. LähiTapiola on aina ollut sijoittamisen ja riskienhallinnan asiantuntija ja palveluidemme kautta olemme tuoneet tämän osaamisen myös asiakkaidemme käyttöön.
Private Banking -palveluiden taustalla on LähiTapiolan yhtiöiden vahva, pitkän kokemuksen tuoma sijoitusosaaminen.

Näkemyksellinen ja vastuullinen varainhoito

Private Banking -salkkuja hoitavan LähiTapiola Varainhoidon tavaramerkki on omaan talousanalyysiin ja yritystutkimukseen perustuva näkemyksellinen varainhoito, jota eivät indeksit ohjaa. Tavoitteena on markkinoita parempi ja tasaisempi tuotto pitkällä aikavälillä. Salkunhoidossa hyödynnetään myös tarkkaan valittujen, kansainvälisten yhteistyökumppaneiden paikallistuntemusta.
Varainhoito on allekirjoittanut YK:n vastuullisen sijoittamisen periaatteet ja ne on integroitu osaksi sijoitusprosessia.

Vakuutussijoittamisen edut yhdistettynä varainhoitoon ja kiinteistösijoittamiseen

LähiTapiolan Henkiyhtiössä alan parhaat ammattilaiset rakentavat asiakkaillemme verotuksellisesti viisaat vakuutussijoittamisen ratkaisut. Asunto- sekä kiinteistösijoittamisen tuotteiden taustalla on LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon asiantuntemus.
Yhdistämällä yhtiöidemme vahvuudet, pystymme tuomaan markkinoille ainutlaatuisia, korkealaatuisia sijoitusratkaisuja.

Varallisuutesi ammattilaisten käsissä

Varainhoitoasiakkaanamme voit jättää sijoituspäätösten tekemisen ja markkinoiden seuraamisen sijoitusalan ammattilaisille. Sovimme tavoitteet yhdessä kanssasi ja hoidamme salkkuasi niiden mukaisesti. Saat oman yhteyshenkilön, joka tuntee tilanteesi ja pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä - kaikissa markkinatilanteissa.