Suurasiakkaat

LähiTapiolan pääkonttori Espoossa


Palvelemme yli 50 työntekijän yrityksiä valtakunnallisesti.

Tutustu palveluihimme ja tapaamme toimia suurten yritysten kanssa.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivat ratkaisut ja palvelut!

Ajankohtaista

Työtapaturmavakuutuksen korvauspalvelu helpottui!

Työtapaturmavakuutuksen korvauspalvelu helpottui! Käytössämme on matkapuhelimeen lähetettävä vakuutustodistus. Tapaturman sattuessa työnantajan ei tarvitse enää tulostaa ja toimittaa vakuutustodistusta työntekijälle, vaan hoitolaitoksen tarvitsemat tiedot lähetetään työntekijälle tekstiviestillä.


Suurasiakasyksikkö on tutkitusti henkilökohtainen

Suurasiakasyksikkö palvelee yli 50 työntekijän yrityksiä valtakunnallisesti ja asiakasvastaaviamme ja asiantuntijoitamme on ympäri Suomea.

Asiakkaanamme saat käyttöösi kaikki LähiTapiolan palvelut nimetyn yhteyshenkilön ja palvelutiimin kautta.


Omaisuuden ja toiminnan korvauspalvelut suurasiakkaille

Tavoitteemme on tuottaa suurasiakkaille alan parasta korvauspalvelua. Uusi puhelinpalvelunumeromme suurille yrityksille on 09 453 3300, palvelemme klo 8–16. Korvaushakemukset verkkosivuillamme ovat käytössänne ympäri vuorokauden.

Asiakkaillamme on mahdollisuus saada korvauspalvelussamme oma nimetty korvausneuvoja tai palveluryhmä. Huomioimme asiakkaiden yksilölliset tarpeet korvauspalvelun kehittämisessä.
Vahingon sattuessa asiantuntijamme kytkeytyvät tarvittaessa vahingon hoitoon mukaan ja ovat tiiviisti asiakkaan tukena vahingon hoidossa vahingon alusta loppuun.

Hae korvausta