Toimitilapalvelu vapauttaa asiakkaan aikaa ydinliiketoimintaan

LähiTapiola

Ravintola Factory on kiivaasti laajentuva lounasravintolaketju ja LähiTapiolan asiakas. Kymmenen toimipisteen lippulaiva on Kampin autotalon katutasossa sijaitseva 660 neliöinen ravintola, joka muuntuu aamiaistarjoilusta lounaskeitaaksi ja illalla ruokaravintolaksi.

”Ravintolaketjumme on kasvanut varsinkin parin viime vuoden aikana vauhdikkaasti. Päivittäin ravintoloissamme syödään useita tuhansia annoksia. Hyvät toimitilat, tarkkaan harkittu sijainti ja sujuvat tukipalvelut ovat liiketoimintamme kannalta äärimmäisen tärkeitä’”, ravintoloitsija Jani Antila korostaa. ”Ja näissä kaikissa olemme vuokralaisina saaneet apua LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:ltä.”

Yhteistyö LähiTapiolan Kiinteistövarainhoito Oy:n kanssa oli tiivistä varsinkin kuluvan vuoden tammikuussa, kun tiloja kunnostettiin uuteen liiketoimintaan sopiviksi. ”Etenkin toimitilojen muutostöiden ja remontin aikana LähiTapiola saattoi useita osapuolia saman pöydän ääreen. Töitä suunniteltiin yhdessä ja toteutuksia mietittiin niin, että keskusteluissa olivat meidän lisäksemme mukana myös urakoitsijoita ja lähitapiolalaisia.”

Ravintola Factory sai valita tilojen suunnitteluun ja remontin toteutuksiin haluamansa toimijat. LähiTapiola tarjosi omia verkostojaan vaihtoehdoiksi ja avuksi. ”Nyt, kun ravintolan toiminta on jo täydessä käynnissä, ylläpidossa on vahvasti mukana myös liikekiinteistöä hoitava isännöitsijältä – sekin LähiTapiolan kumppani.

”Tällä hetkellä hyvä yhteistyö LähiTapiolan kanssa tarkoittaa meidän näkökulmastamme sitä, että ei tarvitse puolin ja toisin juurikaan häiritä toista. Välit omaan yhteyshenkilöömme ovat suorat ja mutkattomat. Tiedämme saavamme hänen kauttaan apua asiaan kuin asiaan aina, kun sitä tarvitsemme. Ihan vasta hoidimme kyllä yhdessä valaistukseen liittyä juttuja. Ja vähän sitä ennen kyselin jätehuoltoon liittyviä asioita.”

Antila on ravintoloitsija jo toisessa polvessa. Yrittäjän unelma on, että ravintolaketjun kasvu jatkuisi samanlaisena kuin nyt. Matkan varrella luotetaan edelleen tuttuihin hyviin kumppaneihin ja kenties LähiTapiolan kautta tutuksi tulleisiin uusiin tekijöihin.

Suurasiakkuuksista vastaava johtaja Arto Nummela korostaa LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n tähtäävän asiakkaiden työympäristöjen kehittämiseen ja siten vuokralaisten liiketoiminnan parantamiseen. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäri Suomen parasta mahdollista toimitilapalvelua ja keskitettyjä kumppanuuksia. Meidän kauttamme on tarjolla pääkonttoritasoisia tehokkaita toimistotiloja keskeisiltä sijainneilta, liiketiloja parhailta kauppapaikoilta sekä logistiikkatiloja hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Kun me toimimme sekä vastuullisesti että tehokkaasti, voivat asiakkaamme keskittyä täysipainoisesti omaan liiketoimintaansa.”

Teksti: Lotta Vaija
Kuva: Olli Urpela