LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu


Elämänturvaa yhdestä numerosta LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaille: vakuutus- ja vahinkoasiat, terveysneuvonta ja sairaanhoidon ajanvaraus!


Kun tapaturma tai sairaus yllättää, tai jokin terveysasia askarruttaa, ota yhteyttä 03 3391 1200. Sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 6.00 – 22.00. Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille.


Palvelun kautta pääset terveyspalveluiden pariin sairauden tai tapaturman sattuessa. Sairaanhoitajat ja lääkärit hoitavat terveysasiasi nopeasti ja sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Useimmissa tapauksissa lääkärit pystyvät kartoittamaan, neuvomaan ja hoitamaan vaivasi ja oireesi etänä, jolloin säästyt turhalta käynniltä ja myös arkesi helpottuu merkittävästi. Ajan ja vaivannäön lisäksi säästät myös mahdollisen vakuutukseesi sisältyvän omavastuun, kun asiasi hoituu lääkärin etäyhteydenotolla! Jos asian hoitamiseen kuitenkin tarvitaan lääkärin vastaanottoaikaa, aika varataan puolestasi. Pihlajalinna Oyj:n hoitolaitosverkosto mahdollistaa palvelun läheltäsi.


LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu on Pihlajalinnan kanssa yhteistyössä toteutettava maksuton palvelu sinulle, jolla on LähiTapiola Pirkanmaan myöntämä henkilövakuutus, eli tapaturma-, matka-, terveys-, sairauskulu- tai työkykyvakuutus. Palvelu on osa LähiTapiola Pirkanmaan asiakkaiden henkilövahinkoihin liittyvää korvauspalvelua ja palvelun tuottaa Pihlajalinna Oyj. Asiakasetujamme ovat maksuton terveysneuvonta, etälääkäripalvelu ja etäpalveluun liittyvä omavastuuetu.


Kun sairastut tai sattuu tapaturma, tai kaipaat terveysneuvontaa, LähiTapiola Pirkanmaan terveyspalvelu ottaa asiasi haltuun:

  • Kun asiasi koskee henkilövahinkoon liittyvää terveysneuvontaa ja sairaanhoidon ajanvarausta, soita LähiTapiola Pirkanmaalle puh. 03 3391 1200 ja valitse palveluvalikosta 2
  • Tavoitat Pihlajalinnan terveydenhuollon ammattilaiset joka päivä klo 6-22
  • Ammattilainen arvioi hoidon tarpeen, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle, Pirkanmaalla ensisijaisesti Pihlajalinnaan
  • Saat samalla yhteydenotolla myös kyseisen korvausasiasi vireille
  • Jos asiasi asia hoituu terveyspalvelun sairaanhoitajan neuvonnalla + etälääkärin yhteydenotolla, et maksa mahdollista vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan
  • Terveyspalvelu on tarkoitettu kaikille LähiTapiola Pirkanmaan terveys-, sairauskulu-, tapaturma-, matka- ja työkykyvakuutusasiakkaille

Muissa vakuutus- ja vahinkoasioissa palvelemme sinua puh. 03 3391 1200, palveluvalikossa 1 ja 3. Vakuutuspalvelu avoinna ma-pe klo 8-18, korvauspalvelu ma-pe klo 8-17.

Toimistojemme yhteystiedot ja palveluajat löydät täältä ja verkossa voit laittaa viestä täällä.