Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Keski-Suomi

Tervetuloa oman alueyhtiösi sivulle!

LähiTapiola Keski-Suomi on paikallinen ja asiakkaidensa omistama elämänturvayhtiö, jonka juuret ulottuvat 150 vuoden taakse. Olemme yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä alueyhtiöstä.

Meillä on yli 80 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille alan parasta, henkilökohtaista ja paikallista palvelua tarjoaa noin 130 elämänturvaajaamme toimistoillamme, verkossa ja puhelimitse.

Teemme paikallista työtämme innolla. Tavoitteemme on, että sinä ja läheisesi voitte nauttia elämästä entistäkin enemmän.

Varaa aika

Pähkinänkuoressa

LähiTapiola Keski-Suomi on yksi LähiTapiola-ryhmän 19 itsenäisestä, asiakkaidensa omistamasta vakuutus- ja sijoituspalveluita tarjoavasta alueyhtiöistä.

Tehtävämme on turvata asiakkaidemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä, ja visionamme on tarjota suomalaisille turvallisempaa ja terveempää elämää. Elämänturva merkitsee asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja ennakoivaa palvelua.

Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisö-asiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti 11 toimipisteessä 9 paikkakunnalla ympäri Keski-Suomea.

LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Vapaudenkatu 47, 3. kerros
40100 JYVÄSKYLÄ
y-tunnus 0208463-1Lue vakavaraisuutta ja taloudellista tilaa koskeva kertomus (pdf).


Ohita Facebook-sisältö
Facebook-sisältö ohitettu

Ajankohtaista

Ajankohtaista alueyhtiössäsi

Katso oman alueyhtiösi ajankohtaiset tapahtumat ja uutiset

Lue lisää

Kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteet

LähiTapiolan alueyhtiöt tarjoavat asiakkailleen vakuutusneuvontaa LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön (jäljempänä LähiTapiola Henkiyhtiö) myöntämiin sijoitusvakuutuksiin ja eläkevakuutuksiin liittyen. Alueyhtiöt noudattavat vakuutusneuvonnassaan LähiTapiola Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteita kestävyysriskien ja pääasiallisten haitallisten kestävyysvaikutusten huomioimisen osalta. Tutustu Henkiyhtiön kestävän sijoittamisen toimintaperiaatteisiin.

Lue lisää