Vastuu yhteiskunnalle

Vakuutus- ja finanssiala luo yhteiskuntaan vakautta ja mahdollistaa taloudellisen toiminnan tarjoamalla erilaisia tapoja riskeiltä suojautumiseen. Tämä edellyttää vakavaraista ja pitkäjänteistä liiketoimintaa. Lupaamme toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa.

Osana yhteiskuntaa

LähiTapiola haluaa olla rakentamassa turvaa tuovaa ja kestävää yhteiskuntaa. Yhteistyö kumppaneiden ja muiden sidosryhmien kanssa tarjoaa hyvät mahdollisuudet olla mukana ratkaisemassa ihmisten, yhteistöjen ja yhteiskunnan arjen haasteita erityisesti turvallisuuden, terveyden ja talouden alueilla.

LähiTapiolan vastuullisuuslupaus lähiyhteisöille ja yhteiskunnalle:

  • Toimimme aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa.

LähiTapiola on paikallisesti aktiivinen toimija ja vaikuttaja sekä tarjoamiensa palvelujen että elinkeinoelämän kannalta. Yhtiöryhmän 20 alueyhtiötä ovat paikallisia yrityksiä, joiden taloudellinen vaikutus toimialueellaan on merkittävä. Alueyhtiöiden vaikutus aluetalouteen eri puolilla Suomea on suuri niin työnantajana, veronmaksajana kuin asiakkailleen tuottamansa taloudellisen turvan ja hyvinvoinnin kautta. Lisäksi alueyhtiöillä on tärkeä rooli paikallisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämisessä sekä muun muassa kulttuurin ja liikunnan tukemisessa. Mahdolliset tuet kohdennetaan pääsääntöisesti asiakkaiden ja lähiyhteisön hyväksi toteutettaviin tekoihin.
Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Yhteiskuntavastuun kumppanuudet

LähiTapiola edistää yhdessä yhteiskuntavastuun kumppaneidensa kanssa ihmisten ja ympäristön turvallisuutta sekä hyvinvointia. Yhteistyökumppaneina on useita valtakunnallisia ja paikallisia toimijoita.

Lue lisää