Vastuu yhteiskunnalle

Vakuutus- ja finanssiala luo yhteiskuntaan vakautta ja mahdollistaa taloudellisen toiminnan tarjoamalla erilaisia tapoja riskeiltä suojautumiseen. Tämä edellyttää vakavaraista ja pitkäjänteistä liiketoimintaa. Lupaamme toimia aktiivisesti lähiyhteisössä ja yhteiskunnassa.

Kansainvälisyys

LähiTapiola on mukana kansainvälisillä foorumeilla ja keskinäisten yhtiöiden kansainvälisten etujärjestöjen toiminnassa. Kansainvälinen läsnäolo vahvistaa lähitapiolalaisten asiantuntijuutta ja lisää vaikutusmahdollisuuksia sääntelyn ja kilpailun lisääntyessä sekä kansainvälistyessä voimakkaasti.

LähiTapiola on verkostoitunut tutkimuksen (Geneva Association), kaupan (Eurapco) ja edunvalvonnan aloilla saadakseen voimaa toimintansa kehittämiseen. LähiTapiolan edustajat osallistuvat aktiivisesti keskinäisten vakuutusyhtiöiden eurooppalaisen edunvalvontaorganisaation AMICEn työryhmiin ja maailmanlaajuisen yhteistyöelimen ICMIFin toimintaan.

AMICE = The Association of Mutual Insurers and Insurance Cooperatives in Europe
ICMIF = The International Cooperative and Mutual Insurance Federation
EIOPA = European Insurance and Occupational Pensions Authority


Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Yritysvastuun kumppanuudet

LähiTapiolan yritysvastuun kumppaneiden kanssa edistetään ihmisten ja ympäristön turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhteistyötä tehdään useiden valtakunnallisten ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää