Vastuu henkilöstöstä

LähiTapiolassa panostetaan vastuulliseen johtamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Henkilöstöllä on monipuoliset kehittymis- ja oppimismahdollisuudet. Henkilöstön osaamisen kehittämisessä painotetaan innovatiivisuutta ja vaikuttamista sekä kannustetaan ja motivoidaan henkilökohtaisesti osallistumaan vastuullisiin tekoihin. Lupaamme tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus

Suomalainen yhteiskunta ja väestörakenne ovat muuttuneet, ja se näkyy myös LähiTapiolan asiakaskunnassa ja henkilöstössä. Perinteisen tasa-arvotyön lisäksi LähiTapiolassa on laajasti huomioitu myös erilaiset yhdenvertaisuuskysymykset. Tavoitteenamme on edistää vahvasti paitsi koko henkilöstön tasa-arvoa ja yhdenvertaista kohtelua, myös asiakkaiden ja muiden sidosryhmien yhtäläisten oikeuksien toteutumista.

Asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kokemaa yhdenvertaisuutta pyritään edistämään tuotteiden, palvelujen ja asiakastyytyväisyyden kautta. Erilaiset elämäntilanteet, perhemuodot ja taustat pyritään ottamaan huomioon palvelu- ja tuotekehityksessä. Palvelujen saavutettavuutta ja esteettömyyttä halutaan myös lisätä.

Henkilöstön osalta tavoitteena on varmistaa muun muassa osaajien riittävyys, sitoutuminen ja työhyvinvointi edistämällä yhdenvertaisia mahdollisuuksia ja osallisuutta. Muita tavoitteita ovat tasavertaisuuden toteutuminen työhön ottamisessa, uralla etenemisessä ja palkitsemisessa.Ajankohtaista

Joko sinä olet sankari?

Meistä jokainen voi olla sankari. Hätätilanne ei katso aikaa eikä paikkaa, eikä sankaruus ikää tai asemaa. Koulutamme Sankarikoulutuksissamme jälleen elvytystaitoja ja teemme arjesta turvallisempaa.

Lue lisää

Yritysvastuun kumppanuudet

LähiTapiolan yritysvastuun kumppaneiden kanssa edistetään ihmisten ja ympäristön turvallisuutta ja hyvinvointia. Yhteistyötä tehdään useiden valtakunnallisten ja paikallisten toimijoiden kanssa.

Lue lisää