Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Uusi palvelu tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle kaikki tarvittavat palvelut yhdestä paikasta

16.7.2019 - Talous

Uusi Polku-palvelu tekee yrittämisen aloittamisesta aiempaa helpompaa. Palvelu tarjoaa aloittelevalle yrittäjälle kaikki yrityksen perustamiseen, käynnistämiseen ja pyörittämiseen tarvittavat palvelut. Palvelu myös kannustaa yrittämistä harkitsevia tutustumaan ja testaamaan itselle sopivaa yritysmuotoa, ja madaltaa siten kynnystä yrittämisen aloittamiselle. Erityislaatuisen palvelusta tekee kattava kumppaniverkosto, joka koostuu markkinoiden johtavista yrityksistä.

Polku-palvelun kautta voi ryhtyä helposti kevytyrittäjäksi Y-tunnuksella, perustaa toiminimen tai osakeyhtiön vaivattomasti. Juuri perustetulle tai jo olemassa olevalle yritykselle löytyy Polusta kattava valikoima työkaluja ja sopivimmat palvelut. Polku-palvelussa mukana olevien yhteistyökumppaneiden kautta yrittäjä saa vaivattomasti käyttöönsä taloushallinnon palvelut, vakuutukset, digitaaliset työkalut ja laitteet. Palvelun käyttäjä maksaa vain siitä, mitä tarvitsee – Polku ei peri kuluja yritystoiminnasta, vaan ainoastaan valituista palveluista.

- Kevytyrittäjyys on voimakkaassa kasvussa. Haluamme mahdollistaa uudelle yrittäjälle ja yrittämisen aloittamista pohtivalle helpon ja turvallisen tavan luoda menestyksekästä toimintaa. Tuomme todellista arvoa yhdistämällä voimat eri yritysten kanssa. Tällä kokonaisuudella tarjoamme parhaat palvelut yrityksen koko polun varrelle, sanoo Yrittäjän Polku Oy:n toimitusjohtaja Peter Aho.

- Tämä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisin hanke, jota olemme olleet rakentamassa yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palvelu on aidosti yrittäjän tarpeesta lähtevä kokonaisuus, sanoo Polku-hankkeesta vastaava Satu Uski.

Palvelun tavoitteena on madaltaa kynnystä yrittämisen aloittamiselle ja helpottaa yrittäjän arkea. Jatkossa yrittäjän ei tarvitse selvittää yrityksen vakuutus- tai taloushallintoasioita monesta eri paikasta, vaan kaikki tieto ja apu löytyvät Polusta. Eri palvelukokonaisuudet tarjoaa Administer, Finago, Elo, LähiTapiola ja Telia.

- Yrittäjä saa yhden verkkopalvelun kautta apua kaikkiin tarpeisiinsa. Tarjoamme henkilökohtaista palveluamyös puhelimitse. Kehitämme palvelua jatkuvasti asiakkaiden palautteen ja kokemusten perusteella. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi palveluntarjoajaksi yrittäjille, Uski jatkaa.

Tutustu työkykypalveluihimme!

Työkykypalvelu on kokonaisvaltainen ratkaisu, jonka tavoitteena on parantaa henkilöstön työkykyä ja yrityksen tuottavuutta.

Lue lisää