Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiolan mobiilisovellus kokoaa digipalvelut yhteen

16.9.2019 - Turvallisuus

LähiTapiola uudistaa asiakkaidensa digitaalista asiointia. Digitaaliset palvelut yhteen kokoava Elämänturvasovellus on nyt ladattavissa Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

LähiTapiolan Elämänturvasovelluksesta asiakkaat löytävät helposti apua hätätilanteisiin ja mahdollisiin vahinkotilanteisiin sekä tärkeimmät paikalliset yhteystiedot. Lisäksi sovelluksesta löytyy kiinnostavaa tietoa ja vinkkejä arkeen, näppärä digitaalinen matkavakuutuskortti sekä omat vakuutus- ja laskutustiedot yhdellä silmäyksellä.

- Uusi Elämänturvasovellus on vastaus asiakkaidemme toiveisiin koota LähiTapiolan digiasiointi yhteen mobiilisovellukseen. Sovellus ja sen palvelutarjonta laajenevat vaiheittain syksyn aikana, kertoo LähiTapiolan henkilöasiakkaista vastaava liiketoimintajohtaja Sanna Myller.

Elämänturvasovelluksen palvelutarjonta kehittyy jatkuvasti ja jo syyskuun aikana on luvassa uusia palveluita, joista osa on saatavilla ainoastaan sovelluksesta.

- Asiakkaamme ovat jo löytäneet hienosti aiemmat mobiilisovelluksilla toimivat etälääkäripalvelumme, jotka ovat molemmat erittäin pidettyjä vakuutusasiakkaidemme keskuudessa. Elämänturvasovellus kokoaa palvelut yhteen ja ohjaa asiakkaan tarvittaessa edelleen TerveysHelppiin, LemmikkiHelppiin tai ostamaan tuotteita verkossa, Myller jatkaa.

LähiTapiola-ryhmä investoi merkittävästi digitaalisiin palveluihin ja sähköiseen asiointiin kaikille asiakasryhmilleen.

- Monivuotiset useamman sadan miljoonan euron investointimme uusiin tietojärjestelmiin ja digitaalisiin palveluihin mahdollistavat jatkossa yhä sujuvamman asioinnin digikanavissa sekä tukevat elämänturvakohtaamisia toimistollamme. Uusi elämänturvasovellus on hieno esimerkki uusista digipalveluistamme, kertoo LähiTapiolan digijohtaja Petri Vuorinen.

Lataa sovellus Google Play -sovelluskaupasta tai App Storesta.

Mitä Elämänturvasovelluksessa voi tehdä?

  • Voit tarkastella omia vakuutustietojasi
  • Voit hoitaa laskutusasioita, kuten esimerkiksi maksaa avoimen laskusi tai siirtää sen eräpäivää
  • Saat käyttöösi digitaalisen matkavakuutuskortin ja löydät lähimmät lääkärit ulkomailla
  • Voit lukea ja lähettää viestejä suojatussa yhteydessä
  • Löydät kätevästi tärkeimmät yhteystiedot, kuten oman alueyhtiösi yhteystiedot sekä apua hätä- ja vahinkotilanteisiin
  • Pääset tarvittaessa siirtymään oikeaan kanavaan, esimerkiksi TerveysHelppiin tai verkkokauppaan.
  • Sijoitusasiakkaana seuraat kätevästi sijoitustesi kehitystä.
  • Voit lukea kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä turvallisuuden, talouden ja terveyden teemoista