Etälääkäripalvelut ja hyvinvointisi seuranta löytyvät nyt samasta paikasta

26.6.2019 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

Kesän aikana moni suomalainen miettii kuntoaan, ja kauniilla säällä tulee ulkoiltua tavallista enemmän. Vaikka jäätelöä ja makkaraa syödessä hyvinvointiasiat eivät aina ole päällimmäisenä mielessä, pohtii moni lomalla myös omaa jaksamistaan ja kuntoaan. Elämänturvayhtiö LähiTapiolan Älyhenkivakuutus tarjoaa työkaluja hyvinvoinnin edistämiseksi.

- Elämänturvayhtiönä haluamme, että asiakkaamme voivat hyvin tänään, huomenna ja vuosien päästä. Näin he voivat nauttia elämästään. Kannustamme asiakkaitamme pitämään huolta itsestään ja tekemään elämäntapamuutoksia, sillä arjen aktiivisuus, lepo, ravitsemus ja stressi vaikuttavat tutkitusti terveyteen ja hyvinvointiin pitkällä aikavälillä. Elämäntapamuutoksessa jokainen määrittelee mikä on itselle tärkeää, ja mitä haluaa saavuttaa, sanoo LähiTapiolan asiantuntija Heli Neuvonen.

Kesäkuusta alkaen LähiTapiolan henkivakuutukseen, vakavan sairauden vakuutukseen ja työkyvyttömyysvakuutukseen liitettävissä olevat hyvinvointipalvelut löytyvät TerveysHelppi-sovelluksesta. Nykyisten Älyhenkivakuutusasiakkaiden käytössä oleva Wellmo-sovellus poistuu käytöstä elokuun lopussa. Jatkossa LähiTapiolan asiakkaat löytävät samasta paikasta kaikki LähiTapiolan terveyden ja hyvinvoinnin palvelut.

HyvinvointiHelppi ilmestyi TerveysHelppi-sovellukseen kesäkuun puolessa välissä. HyvinvointiHelpistä löytyvät samat peruselementit kuin Wellmosta: hyvinvoinnin seuranta, kumppaneiden tuottamat sisällöt sekä hyväntekeväisyyshaasteet. Palvelun kehittämistä jatketaan vaiheittain tuomalla yhä parempia ja houkuttelevampia sisältöjä.
HyvinvointiHelpin saa käyttöönsä ottamalla LähiTapiolan Älyhenkivakuutuksen ja lataamalla TerveysHelppi-sovelluksen.

Hyvinvointipalvelut löytyvät sovelluksessa sijaitsevan sydänikonin kautta.

- Elämäturvapalveluiden tarkoituksena on tuoda mielenrauhaa asiakkaillemme. Muutoksen myötä palvelut ovat yhdenmukaisia ja LähiTapiolan näköisiä. Kun HyvinvointiHelppi liittyy osaksi kiiteltyä Helppi-perhettä, löytävät asiakkaamme terveyden ja hyvinvoinnin palvelumme kätevästi yhdestä paikasta, iloitsee Neuvonen.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää