Nopeasti tutkimuksiin uuden vakuutuksen turvin – Terveysvakuutus sopii kaikille

4.6.2019 - Terveys

Oletko joskus miettinyt terveytesi vakuuttamista, mutta syystä tai toisesta lykännyt asiaa? LähiTapiolan uusi terveysvakuutus varmistaa nopean pääsyn lääkärille tutkimuksiin.

Terveysvakuutus voidaan myöntää kaikille ikään tai terveydentilaan katsomatta. Oman terveyden vakuutusturva olisi hyvä käydä läpi aina elämäntilanteen muuttuessa esimerkiksi eläkkeelle jäädessä, työterveyden muuttuessa tai vanhempainvapaalle jäädessä.

- Halusimme laajentaa asiakkaidemme mahdollisuuksia hankkia vakuutusturvaa terveyshuolien varalle, koska osa asiakkaistamme on kokenut, että he eivät halua ottaa laajempaa sairauskuluvakuutusta tai sitä ei voida heille myöntää. Terveysvakuutus voidaan myöntää kaikille asiakkaille ja se on perinteisempiä vaihtoehtoja edullisempi, kertoo kehityspäällikkö Aleksandr Kanevski.

Terveysvakuutuksen avulla pääset nopeasti lääkäriin ja tarvittaviin tutkimuksiin. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä urheilurajoituksia. Vakuutusturvaan sisältyy vuosittainen 1000 euron enimmäiskorvausmäärä, joka voidaan käyttää kattamaan lääkärin (etä-, yleis- ja erikoislääkärin) vastaanottokäynneistä, kuvantamisesta (mm. röntgen ja magneettitutkimus) ja laboratoriotutkimuksista aiheutuneita kustannuksia, kun sairautta tai vammaa tutkitaan tai diagnosoidaan ensimmäistä kertaa.

Terveysvakuutus voidaan myöntää kaikille ikään ja terveydentilaan katsomatta. Vakuutuksen voi ostaa vaivatta verkossa, eikä sen yhteydessä tarvitse täyttää terveysselvitystä. Laske vakuutuksen hinta tästä.

- Vakuutus toimii asiakkaidemme arvostaman TerveysHelppi-etälääkäripalvelun kautta, josta saa nopeasti terveydenhuollon ammattilaisen avun ja näkemyksen, Kanevski sanoo.

TerveysHelppi palvelee henkilövakuutusasiakkaittamme jokaisena viikon päivänä klo 7-23. Erityisesti viikonloput ja illat ovat suosittua aikaa asioinnille ja luovat asiakkaalle turvallisuuden tunnetta. Lue lisää TerveysHelpistä.

Terveysvakuutus sopii eri elämäntilanteisiin

Terveysvakuutus sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa omien terveyspalveluiden käyttöön tulee muutoksia. Esimerkiksi kun et kuulu työterveyspalveluiden piiriin tai työterveyspalveluiden käyttö muuttuu vanhempainvapaalle jäädessä tai eläkkeen alkaessa, on hyvä hetki kartoittaa omaa terveyspalveluiden tilannetta ja eri vaihtoehtoja.

- Terveysvakuutus on ollut erityisen suosittu kaksi- ja kolmikymppisten sekä eläkkeelle jäävien kuusikymppisten keskuudessa.

Näin Terveysvakuutus toimii:

Esimerkki 1: Minnalla on kevätkaudella allergiaa, johon hänen täytyisi saada helpotusta. Minna ottaa yhteyttä TerveysHelppi-applikaation kautta, josta hänet ohjataan etälääkärin vastaanotolle. Minnalla on nuhaoireita ja silmien kutinaa ja kirvelyä. Etälääkäri pyytää ottamaan ja lähettämään kuvan silmistään applikaation kautta. Oireiden perusteella lääkäri kirjoittaa reseptin lääkkeisiin. Minnan ei tarvitse hakeutua lääkärikeskukseen, vaan asia hoitui sujuvasti kotisohvalta. Ainoastaan lääkkeet täytyy vielä hakea ja paraneminen voi alkaa.

Terveysvakuutus korvaa muut kulut kuin lääkeostokset ja korvausasiat hoituvat automaattisesti ilman paperitöitä.

Esimerkki 2: Matin polvi on ollut kipeä jo jonkin aikaa. Nyt kipu on pahentunut ja hänen pitäisi päästä nopeasti lääkäriin ja tutkimuksiin. Soittamalla TerveysHelppiin Matti saa hoidon arvioinnin, terveysneuvontaa ja tarpeen mukaan hänet ohjataan lääkärin vastaanotolle ja tarvittaviin tutkimuksiin.

Terveysvakuutus korvaa polven tarvittavat tutkimukset ja diagnoosin aina 1000 euroon asti.

Lue lisää Terveysvakuutuksesta ja laske paljonko vakuutus maksaisi.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää