Kun lapselta katkeaa futismatsissa solisluu, tärkeintä on saada nopeasti apua

13.4.2019 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

Pekan tyttäreltä katkesi pari kuukautta sitten jalkapallo-ottelussa solisluu. TerveysHelpin kautta hän sai yhdellä yhteydenotolla lääkäriajan ja korvauspäätöksen. Nopeus ja helppous ovat palvelun valttikortit.

Tapaturmatilanteessa oululainen opettaja Pekka Karukka sanoo arvostavansa sitä, että saa nopeasti yhteyden ammattilaiseen ja ajan varattua yhdellä puhelulla. Kun vielä korvauspuolikin hoituu samalla kerralla, niin siinä on aika hyvä palvelu.

- Siinä ottelussa kävi sen verran pahasti, että oli aivan selvä, että nyt se solisluu on poikki. Minä nappasin luurin käteen ja sanoin tytölle, että tämä on tällainen erikoispalvelu. Kohta oltiinkin sitten Mehiläisessä korjaamassa luuta, Pekka sanoo.

Matkaa lähimpään terveyskeskukseen ei tapahtumapaikalta ole paljoa, mutta Pekka suosii TerveysHelpin palveluita jo hoitoon pääsyn nopeudenkin takia.

- Noin nuorella on vielä epävarmuutta, että kuinka vakava vamma tämä nyt on ja kauanko kestää paraneminen. Myös siksi oli tärkeää päästä nopeasti lääkäriin ja saada lääkkeet. Vakuutuksella päästiin jonottamatta hoitoon, kun vaihtoehtona olisi ollut istua tuntikaupalla julkisella puolella päivystyksessä.

LähiTapiolan TerveysHelppi-palvelun kautta tavoittaa etänä sairaanhoitajan sekä tarvittaessa myös lääkärin. Palvelun kautta saa hoitosuosituksen ja tarvittaessa ajan varattua suoraan lääkärille. Moni vaiva tai huoli hoituu myös etänä.

- Olen aika vaativa asiakas, että kun jotain sattuu, nopeus on minulle valttia. Mutta palvelu toimii kyllä jopa yllättävänkin hyvin. Tilanne kentällä oli aika hurja, mutta nyt se käsi on jo kunnossa ja lauantaina on seuraava peli.

LähiTapiolan TerveysHelppi kuuluu muun muassa LähiTapiolan lapsivakuutukseen. Palveluun saa helposti yhteyden TerveysHelppi –sovelluksen kautta ja se on avoinna joka päivä klo 7–23.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää