Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Haluatko sijoittaa? Viisi syytä, miksi kannattaa valita LähiTapiola sijoituskumppaniksi

3.4.2019 - Talous

LähiTapiola on turvannut asiakkaidensa elämää jo 150 vuotta. Suurena sijoittajana se saa hinnoitteluetua, josta myös sinä sijoittajana pääset nauttimaan. Lue, miksi LähiTapiolan kautta kannattaa sijoittaa.

LähiTapiola tarjoaa sijoittajalle laajan kirjon sijoitusvaihtoehtoja rahastoista sijoitusvakuutuksiin. Kun keskität säästämisen ja sijoittamisen palvelut LähiTapiolaan, voit saada keskittämisalennusta eli maksat vähemmän vakuutusmaksuja. Tässä on viisi syytä, miksi kannattaa sijoittaa LähiTapiolan kautta.

  1. Kotimaisuus ja luotettavuus .LähiTapiola on luotettava ja täysin kotimainen toimija. Olemme hoitaneet varallisuuttamme ja turvanneet asiakkaidemme elämää jo 150 vuotta. Haluamme tarjota osaamisemme myös sinun käyttöösi.
  2. Vaivattomuus. Voit valita, haluatko säästämiseen ja sijoittamiseen henkilökohtaista neuvontaa vai hoidatko asiat verkon kautta itse. Halutessasi voit jättää varojesi hoidon kokonaan ammattilaisten tehtäväksi. Sijoitusten seuraaminen verkkopalvelussa on helppoa. Saat kattavat raportit itsellesi ja tarvittaessa myös verotustasi varten. Aloita rahastosäästäminen täältä tai jätä yhteystietosi tapaamiseen täältä.
  3. Tuotto ja riski . Tarjoamme säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja niin tuottohakuiselle kuin varovaisellekin säästäjälle. Varovaiselle säästäjälle sopii esimerkiksi sijoituskohde, jossa pääpaino sijoituksista on turvallisissa korkosijoituksissa. Jos valitset sijoituskohteeksi laajan hajautuksen varainhoitosalkun, saat osalle sijoitustasi kiinteän koron, joka on vuodelle 2019 on 2,2 prosenttia.
  4. Vastuullisuus. Vastuullisuus on meille tärkeää ja taloudellisen analyysin lisäksi analysoimme myös sijoituskohteen vastuullisuuden. Huomioimme sijoitustoiminnassa muun muassa ilmastonmuutoksen sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteet. Olemme Suomen vastuullisin varainhoitaja (instituutiosijoittajat, SFR-tutkimus 2018).
  5. Kulut. Ymmärrämme, mikä on kulujen vaikutus sijoitusten tuottoon. Valitsemme sijoituskohteet tarkkaan ja hyödynnämme suuren sijoittajan saamat hinnoitteluedut. Esimerkiksi korko-, yhdistelmä- ja osakerahastojamme voi aina ostaa ja myydä ilman ylimääräisiä kustannuksia.

Laajan hajautuksen varainhoitosalkut saat sijoituskohteiksi henkilöasiakkaille tarjottavan LähiTapiola Sijoitusvakuutuksen tai yritysasiakkaille tarjottavan LähiTapiola Kapitalisaatiosopimuksen sijoituskohteeksi. Korkohyvitys on sopimuksen perustekorkoinen osa, jonka osuus ja asiakashyvityksen suuruus eli kiinteä korko vahvistetaan vuosittain etukäteen seuraavalle kalenterivuodelle.