Soten kaatuminen lisää huolta terveyspalveluiden saatavuudesta – kiinnostus terveysvakuutuksia kohtaan kasvaa

8.3.2019 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

Sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksen kaatumisen seurauksena pääministeri Juha Sipilä jätti tänään perjantaina hallituksen eroanomuksen presidentille. Soten kaatuminen lisää suomalaisten, etenkin haja-asutusalueilla asuvien huolta siitä, miten terveydenhuollon saavutettavuuden nyt käy.

Suomalaiset etsivät varmuutta hoitoon pääsyyn. Etenkin kauempana sote-keskuksista asuvat ovat löytäneet etälääkäripalveluiden hyödyt. LähiTapiolan TerveysHelppi -palvelun lääkärit pystyvät hoitamaan jopa 70 prosenttia heille tulleista tapauksista etänä.

- LähiTapiolan teveysvakuutusasiakkaat pääsevät aina tarvitessaan nopeasti laadukkaaseen hoitoon mihin tahansa vuorokaudenaikaan. TerveysHelppi-sovelluksen ansiosta lääkäri tai hoitaja ovat tavoitettavissa missä päin Suomea tahansa, sanoo LähiTapiolan kehitysjohtaja Harri Aho.

LähiTapiolan tavoitteena on vahva terveydenhuollon julkinen sektori, jota yksityissektori täydentää. Vakuutus antaa asiakkaalle mahdollisuuden päästä nopeasti itselleen sopivaan hoitoon.

- Aito valinnanvapaus syntyy siitä, että potilaalla on vaihtoehtoja. Tällaisia tarjoaa esimerkiksi terveysvakuutus, jota kohtaan kiinnostus koko ajan kasvaa, Aho toteaa.

LähiTapiola on tuonut markkinoille uudentyyppisen terveysvakuutuksen, jonka saa ilman terveysselvitystä ja jossa ei ole yläikärajaa.

TerveysHelppi apunasi joka päivä

TerveysHelpistä saat nopeasti ja helposti vastauksia terveyshuoliisi.
Etälääkäripalvelut ovat aina ulottuvillasi, kun terveydenhuollon ammattilaiset
ovat chatin tai puhelinsoiton päässä.

Lue lisää