Löytyykö sinusta elämänturvaajan asennetta? – hae kesätöihin LähiTapiolaan

30.1.2019 - Elämänturva

LähiTapiolan kesätyöhaku vuodelle 2019 on käynnistynyt. Tarjolla on paljon mielenkiintoisia työtehtäviä uusille elämänturvaajille monenlaisissa tehtävissä.

LähiTapiola tarjoaa kesätyöpaikan noin sadalle kesätyöntekijälle, joita haetaan elämänturvayhtiöön ensisijaisesti asiakasrajapintaan erilaisiin asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin sekä erilaisiin tukitoimintoihin, kuten analytiikkaan tai viestintään. Kesätyöntekijöitä rekrytoidaan Espoon Tapiolaan sekä alueyhtiöihin lähes kaikille toimipaikoille ympäri Suomen.

- Kesätyötehtävissämme tarvitaan aktiivista ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä tietenkin hyviä vuorovaikutustaitoja. Kesätyöntekijöiden työpanosta arvostetaan meillä suuresti ja heille annetaan sopivasti myös vastuuta. Monet heistä usein jatkavatkin työskentelyä opintojen ohella kesän jälkeen ja joillekin kesätyö on ollut ponnahduslauta pidemmällekin uralle LähiTapiolassa, sanoo henkilöstöpäällikkö Minna Nordman.

Avoimiin kesätyöpaikkoihin pääset tästä.

LähiTapiola on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, jonka tavoitteena on sitouttaa työnantajat toimimaan yhteiskunnallisen hyvän puolesta ja tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätöitä. Kampanjaan osallistuvana yrityksenä LähiTapiola sitoutuu hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin.

Lisätietoja kampanjasta Vastuullinen kesäduuni -kampanjasivuilla.

Lähetäthän hakemuksesi pian, odotamme innolla uusia elämänturvaajia joukkoomme! Useimmissa paikoissa haku on avoinna 28.2.2019 saakka, mutta hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lopulliset valinnat pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä.