LähiTapiolasta Palloliiton pääyhteistyökumppani

4.12.2018 - Terveys

LähiTapiola LokalTapiola

Suomen Palloliitto ja tiistaina 4.12. julkaistu Sukupolvien Unelma -hanke saavat uuden pääyhteistyökumppanin LähiTapiolan kanssa solmitun nelivuotisen yhteistyösopimuksen myötä.

LähiTapiola korostaa toiminnassaan paikallisuutta ja on jo pitkään tukenut niin kulttuuri- kuin liikuntatoimintaakin. Nyt solmittu sopimus tuo LähiTapiolan vahvasti mukaan myös suomalaiseen jalkapalloon sen kaikilla tasoilla.

Sukupolvien Unelma on paljon muutakin kuin vain arvokisaunelman tavoittelua ja LähiTapiolan kautta korostuu ennen kaikkea sen merkitys ruohonjuuritasolla, siellä missä liikkuminen ja pelaaminen on tärkeämpää kuin kilpailullinen menestys.

- Haluamme osaltamme olla mukana edistämässä lasten ja nuorten liikkumista ja tukea mahdollisimman monen nuoren jalkapalloharrastusta. Yhteiskuntavastuun näkökulmasta seuratoiminta on yksi parhaista perheitä tukevista lastensuojelutoimista, sanoo LähiTapiolan markkinointijohtaja Olli-Pekka Pohjanmäki.

Palloliitossa LähiTapiola nähdään vahvana lisänä koko suomalaiselle jalkapalloperheelle.

- Tässä sopimuksessa korostuu nimenomaan se, että jalkapallo on paljon muutakin kuin suurimmat otsikot urheilu-uutisissa. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme LähiTapiolan vahvana alueellisena toimijana mukaan tukemaan suomalaista jalkapalloa kaikilla tasoilla. Alueellisuus kulkee hienosti käsi kädessä myös Seurojen Palloliitto -kehityshankkeen keskeisten teemojen kanssa, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis sanoo.

Lue lisää LähiTapiolan yhteiskuntavastuusta täältä.