LähiTapiola Henkiyhtiön tammi-kesäkuu 2018: Asiakkaat ovat ottaneet sijoittamisen palvelut -uudistuksen hyvin vastaan

22.8.2018 - Elämänturva

Autovakuutus LähiTapiola

LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan viime vuonna toteutetun sijoittamisen palvelut -uudistuksen, jossa suuren vakuutusyhtiösijoittajan edut ovat tarjolla kaikille asiakkaillemme. Uuden vakuutuksellisen varainhoidon piirissä on jo 15.700 asiakasta.

Asiakaskokemuksen parantamiseksi LähiTapiola Henkivakuutusyhtiössä otettiin käyttöön ensimmäisenä Suomessa riskihenkivakuutusten digitaalinen hakemuspalvelu. Asiakaskokemuksen parantamisen lisäksi palvelu tehostaa merkittävästi sekä myyntiprosessia että vastuunvalintatyötä.

LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön tulos tammi-kesäkuussa oli hyvä. Liiketulos oli 68 miljoonaa euroa (80 milj. e) ja kokonaistulos oli 35 miljoonaa euroa (90 milj. e). Tulosten heikkeneminen aiheutui viime vuotta matalammista sijoitustuotoista. Kuormitustulo ja palkkionpalautukset kasvoivat 11 prosenttia. Riskiliikkeen tulos oli 16 (9) miljoonaa euroa.

Solvenssi II -vakavaraisuussääntelyn mukainen vakavaraisuussuhde oli 220,5 prosenttia.

LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmon kommentit:

Suomalaisten luottamus LähiTapiola Henkivakuutusyhtiöön on ollut vahvaa. LähiTapiola nousi vuonna 2016 Suomen suurimmaksi riskihenkivakuuttajaksi ja markkinaosuus jatkoi edelleen kasvuaan vuonna 2017.

Vuonna 2018 panostamme erityisesti ryhmäeläkeratkaisuihin. Haluamme erottautua markkinassa palvelulla ja sen selkeydellä.

Viimeisimmän eläkeuudistuksen myötä ihmisiä mietityttää ja jopa huolettaa pitkän työuran loppuun asti jaksaminen, eläkkeelle pääseminen ja eläkkeellä toimeen tuleminen.

Haluamme auttaa asiakkaitamme varautumaan eläkeaikaan säästämällä ja omasta hyvinvoinnista huolehtimalla. Ryhmä-eläkevakuutuksen avulla myös työnantaja voi tukea työntekijöitään eläköitymisen suunnittelussa ja näin edistää työntekijöiden jaksamista ja taloudellista hyvinvointia.

LähiTapiola LokalTapiola


LähiTapiola Henkiyhtiö -konserni

LähiTapiola LokalTapiola


LähiTapiola Henkiyhtiö -konserni

LähiTapiola LokalTapiola