LähiTapiolan asiakaspalvelu on juhannuksen kiinni – TerveysHelppi ja hätäpalvelu auki joka päivä

20.6.2018 - Terveys

LähiTapiolan puhelinpalvelut ovat kiinni juhannuksena. Poikkeusaikataulu ei koske Hätäpalvelua tai TerveysHelppiä, jotka ovat juhannuksenkin ajan normaalisti avoinna.

LähiTapiolan asiakaspalvelunumerot, korvauspalvelunumerot, verkkopalvelun käyttäjätuki sekä chat-palvelut sulkeutuvat torstaina kello 16. Palvelut ovat kiinni koko juhannusviikonlopun. Palvelemme normaalisti taas maanantaina 25. kesäkuuta kello 8 alkaen.

Tapaturman tai sairaustapauksen sattuessa voit olla yhteydessä TerveysHelppiin, joka palvelee LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaita vuoden jokaisena päivänä klo 7.00–23.00. Saat tätä kautta kätevästi yhteyden terveydenhoidon ammattilaisiin, korvausasiasi vireille sekä mahdollisen ohjauksen hoitoon etälääkärille tai eteenpäin perinteiselle vastaanotolle.

Jos asian hoitamiseen tarvitaan vastaanottoaikaa perinteiselle vastaanotolle, aika varataan puolestasi ja laaja hoitolaitosverkosto ympäri Suomen mahdollistaa palvelun läheltäsi. Yhteyden saa numerosta 0206 1000 ja TerveysHelppi-sovelluksesta chatin kautta.

Hätätilanteissa saat apua LähiTapiolan hätäpalvelusta, joka päivystää juhannuksena normaalisti 24 h/vrk numerossa 0800 04531. Puhelu on kotimaasta soitettaessa maksuton. Hätäpalvelunumero auttaa koti- liikenne- ja matkavahinkotilanteissa, jos tarvitset apua välittömästi.

LähiTapiolan verkkopalvelu on normaalisti toiminnassa myös juhannuksena ja tätä kautta voi tehdä esimerkiksi korvaushakemuksia.