Asiakaspalvelussa poikkeukselliset aukioloajat pääsiäisenä – TerveysHelppi ja Hätäpalvelu palvelevat normaalisti

28.3.2018 - Turvallisuus

LähiTapiolan puhelinpalvelut sulkeutuvat kiirastorstaina klo 13 ja ovat kiinni koko pääsiäisen. Poikkeusaikataulu ei koske Hätäpalvelua tai TerveysHelppiä, jotka ovat koko pääsiäisen ajan normaalisti avoinna.

LähiTapiolan asiakaspalvelunumerot, korvauspalvelunumerot ja verkkopalvelun käyttäjätuki sulkeutuvat kiiratorstaina 29.3. kello 13 ja palvelevat normaalisti jälleen tiistaina 3.4. kello 8 alkaen.

Tapaturman tai sairaustapauksen sattuessa voit olla yhteydessä TerveysHelppiin, joka palvelee LähiTapiolan henkilövakuutusasiakkaita vuoden jokaisena päivänä klo 7.00 – 23.00. Saat tätä kautta kätevästi yhteyden terveydenhoidon ammattilaisiin, korvausasiasi vireille sekä mahdollisen ohjauksen hoitoon etälääkärille tai eteenpäin perinteiselle vastaanotolle.

Jos asian hoitamiseen tarvitaan vastaanottoaikaa perinteiselle vastaanotolle, aika varataan puolestasi ja laaja hoitolaitosverkosto ympäri Suomen mahdollistaa palvelun läheltäsi. Yhteyden saa numerosta 0206 1000 ja TerveysHelppi-sovelluksesta chatin kautta.

Hätätilanteissa saat apua LähiTapiolan hätäpalvelusta, joka päivystää pääsiäisenä normaalisti 24 h/vrk numerossa 0800 04531. Puhelu on kotimaasta soitettaessa maksuton. Hätäpalvelunumero auttaa koti- liikenne- ja matkavahinkotilanteissa, jos tarvitset apua välittömästi.

LähiTapiolan verkkopalvelu on normaalisti toiminnassa myös pääsisäisenä ja tätä kautta voi tehdä esimerkiksi korvaushakemuksia.