Ainutlaatuinen Korkohyvitys tuo vakautta sijoituksille – vuoden 2018 taso vahvistettu

12.2.2018 - Talous

LähiTapiola on vahvistanut vuodelle 2018 Korkohyvitykseen sidotuille vakuutussäästöille maksettavan koron. Tämä kiinteä korko on 2,2 prosenttia.

LähiTapiola toi keväällä 2017 sijoittamisen palveluiden uudistuksessa markkinoille Korkohyvityksen, joka on aivan uudenlainen vakuutuksellisen varainhoitosalkun sijoituskohde.

Korkohyvitykseen sidotuille säästöille maksetaan vuosittain etukäteen asiakashyvityksenä vahvistettava kiinteä korko. Korkohyvityksen käyttö osana varainhoitosalkkua pienentää salkun kokonaisriskiä. Vuonna 2017 korkohyvityksen taso oli 2,0 prosenttia ja vuodeksi 2018 vahvistettu taso on 2,2 prosenttia. Tämä on Suomen markkinoilla ainutlaatuinen etu asiakkaille.

- Toimintamme kulmakivi on tuottaa etuja asiakkaillemme. Korkohyvitys on asiakkaidensa omistaman keskinäisen elämänturvayhtiön tapa kiittää asiakkaitamme luottamuksesta ja hyödyntää Henkiyhtiön tasetta ja vakavaraisuutta asiakkaidemme eduksi, kertoo Henkivakuutusyhtiön toimitusjohtaja Minna Kohmo.

Taloudellinen turva kuuluu jokaiselle

Korkohyvitys on osa LähiTapiolan uutta vakuutuksellisen varainhoidon ja LähiTapiolan sijoittamisen palveluiden uudistusta. Uuden laajan hajautuksen varainhoitoratkaisun kautta on tuotu jokaisen saataville suuren sijoittajan sijoituskohteita ja hinnoittelua.

Korkohyvitykselle maksettava korko vahvistetaan vuodeksi eteenpäin eikä tuotto riipu muiden omaisuusluokkien kehityksestä. Näin asiakas saa Korkohyvityksen avulla vakautta salkun riskiprofiiliin.

- Koemme Elämänturvayhtiönä, että taloudellinen turva kuuluu jokaiselle. Esimerkiksi vuodeksi 2018 vahvistettu Korkohyvitys tuo vakautta ja ennustettavuutta asiakkaidemme sijoituksille. Samalla kannamme osan asiakkaan sijoitusriskistä, mikä on ainutlaatuista markkinoilla, Kohmo jatkaa.

Korkohyvitys on osa laajasti eri omaisuusluokkiin hajauttavia varainhoitosalkkuja. Salkut sisältävät useita omaisuusluokkia, joihin piensijoittajalla on ollut vaikea päästä mukaan. Laajan omaisuusluokkahajautuksen varainhoitosalkut voi liittää Sijoitusvakuutuksen tai Kapitalisaatiosopimuksen sijoituskohteeksi.

LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista varainhoitajista, joka hoitaa asiakkaan varoja vastuullisesti sekä luotettavasti kuten omiaan.

LähiTapiolan tavoitteena on tarjota asiakkailleen turvallisempaa ja terveempää elämää. Taloudellisen turvan tarjoaminen luo pohjan asiakkaiden elämänturvasta huolehtimiselle ja auttaa heitä huolehtimaan paremmin itsestään, perheestään ja läheisistään. Lue lisää säästämisestä ja sijoittamisesta LähiTapiolassa täältä.