Lisää panostuksia sosiaaliseen mediaan - LähiTapiolalle uusia sometekijöitä

19.1.2018 - Uutinen

Elämänturvayhtiönä LähiTapiolan rooli on olla entistä enemmän läsnä asiakkaiden arjessa. Läsnäoloa ja auttamista kaivataan reaaliajassa myös sosiaalisessa mediassa ja tämä tuo mukanaan lukuisia mahdollisuuksia yhtiölle.

Sosiaalisen median tekemisestä halutaan ottaa kaikki hyöty irti ja tämän vuoksi viestinnän tiimiä on vahvistettu sosiaalisen median osaamisella. Tiimiin saatiin vankkaa osaamista jo lokakuussa, kun Jari Viljemaa aloitti sosiaalisen median päällikkönä tehtävänään sosiaalisen median strategian toteuttaminen ja sisältöjen monipuolistaminen. Näiden lisäksi Jari on tähän mennessä kouluttanut LähiTapiolan henkilöstöä ympäri Suomea Twitterin kiemuroihin hyvällä menestyksellä. Tammikuusta lähtien sosiaalisen median tekeminen vahvistuu entisestään, kun LähiTapiolan uudet sometekijät Eveliina Lönnberg sekä Veera Nurmela aloittivat tehtävässään.

Eveliina Lönnberg siirtyi sosiaalisen median tekijäksi korvausneuvojan roolista ja tuo LähiTapiolan vapaaehtoisista henkilökorvauspalveluista mukanaan näkemystä asiakasrajapinnasta. Toinen vahvistus, Veera Nurmela siirtyi tehtävään Nordean sometiimistä, jossa on tehnyt laajasti sisällöntuotantoa yhtiön sosiaalisen median kanaviin, vastuuna erityisesti Snapchat- kanavan sisällöt.

Tavoitteena näkyvyys, proaktiivisuus sekä dialogin kehittäminen sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median tekijöillä on tärkeä rooli osana arjen ja ennakoinnin asiantuntijuutta verkossa. Tavoitteena on asiakaskokemuksen parantamisen lisäksi LähiTapiolan näkyvyyden lisääminen sosiaalisessa mediassa, dialogin kehittäminen sidosryhmien välillä sekä sosiaalinen myynti. Tiimin tehtäviin kuuluu sosiaalisen median moderoinnin lisäksi sisällön tuottaminen eri kanaviin sekä proaktiivisesti keskusteluiden avaaminen ja vuoropuheluun osallistuminen verkossa. Oleellisena osana tiimin tehtävää on myös LähiTapiolan henkilöstön valmennus sosiaalisen median saloihin, sosiaalisen myynnin jalkautus sekä näissä toiminnoissa auttaminen, kannustaminen ja inspiroiminen.

LähiTapiolan sosiaalisen median päällikkö Jari Viljemaa odottaa innolla tulevaa vuotta:

- LähiTapiolan sosiaalinen media on jatkuvassa muutosvaiheessa ja on mahtava saada joukkoomme uusia tekijöitä, jotka tuovat tullessaan rautaista osaamista talon sisältä sekä ulkoa. Vuonna 2018 tulemme panostamaan proaktiiviseen viestintään sekä monipuoliseen sisällöntuotantoon, Jari kertoo.