Taloustoimittajakonkari Tiia Kyynäräinen on LähiTapiolan uusi talousviestinnän päällikkö

15.1.2018 - Uutinen

LähiTapiolan viestintätiimi vahvistaa taloudellista osaamistaan. Taloussanomien ja Kauppalehden taloustoimittajana pitkään työskennellyt KTM Tiia Kyynäräinen aloitti 9. tammikuuta LähiTapiolan viestinnässä talousviestinnän viestintäpäällikkönä.

Kyynäräinen työskentelee läheisessä yhteistyössä LähiTapiola Varainhoitoyhtiön, Kiinteistövarainhoitoyhtiön, Henkiyhtiön, ryhmän talousosaston sekä kehitystiimin kanssa. Hän vastaa osaltaan myös LähiTapiola-ryhmän taloudellisesta raportoinnista.

- On erittäin mahtavaa katsoa toimintaa ”toiselta puolelta” pöytää. Olen todella innoissani päästessäni työskentelemään Suomen ainoaan elämänturvayhtiöön ja auttamaan yhtiöryhmää viestimään erityisesti talouteen liittyvistä asioista. Taloustoimittaminen jää nyt taakse, mutta ihminen tarvitsee välillä muutosta uuden oppimiseksi, Kyynäräinen sanoo.

Viestintäjohtaja Anni Hiekkanen kertoo LähiTapiolan talousviestinnän monipuolistuvan tulevaisuudessa huomattavasti.

- LähiTapiola on uudistumassa korvauskeskeisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi, ja olemme jatkossa paljon enemmän läsnä asiakkaidemme arjessa heitä hyödyttävien palveluiden muodossa. Tämä tarkoittaa myös talousviestinnän osalta aivan uutta tekemistä. Tiian rekrytoinnin myötä talousviestintämme monipuolistuu ja vahvistuu ja saamme taloon erittäin vahvaa journalistista osaamista. Tavoitteenamme on tuoda entistä paremmin LähiTapiolan talousosaamista ja –palveluita suuren yleisön tietoon. Olen erittäin iloinen Tiian liittymisestä uudistuvaan viestintätiimiimme, Hiekkanen sanoo.