LähiTapiola rakennuttaa 300 vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulle, Keravalle ja Turkuun

5.10.2017 - Uutinen

LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky ja SRV ovat sopineet noin 300 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta. Noin 60 miljoonan euron arvoisen sopimuksen myötä SRV rakentaa LähiTapiolle kerrostaloja Espoon Niittykumpuun, Keravan keskustaan ja Turkuun.

LähiTapiolan uudet asuntokohteet sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Espoon Niittykummun uuden metrokeskuksen viereen rakennetaan 146 asuntoa. Lisäksi rakennetaan 95 asuntoa aivan Keravan keskustan ytimeen sekä 59 asuntoa Turun Kirkkotielle.

Espoon Niittykumpuun, Keravalle ja Turkuun rakennettavien 300 asunnon kauppa on osa SRV:n ja LähiTapiola Asuntosijoitus Suomi Ky:n helmikuussa 2016 allekirjoittamaa puitesopimusta, jossa sovittiin 528 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta.

- Tällä sopimuksella rakennutamme räätälöityjä pieniä ja haluttuja asuntoja. Asunnot ovat hyvin varusteltuja, kuten aikaisemmatkin asuntomme. Näissä taloissa on lisäksi varauduttu siihen, että sähköautoja voidaan ladata talojen pysäköintipaikoilla, kertoo LähiTapiolan kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

- LähiTapiolalle Espoon Niittykummusta ja Keravalta myydyt asunnot ovat hyviä esimerkkejä SRV:n hankekehityksestä, jossa alueelle rakennetaan uudet kauppakeskukset ja asuntoja niiden yhteyteen. Molemmissa kohteissa palvelut ovat lähellä ja asunnoilla on erinomainen sijainti raideyhteyksien varressa, SRV:n Suomen asuntoliiketoiminnasta vastaava Antero Nuutinen sanoo.