Sijoitusrahastot
Säästäminen ja sijoittaminen LähiTapiolassa

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme todennäköisimmistä tavoista vaurastua.

LähiTapiolan suosittujen sijoituswebinaarien syyslukukausi käynnistyy 7.9. – tervetuloa mukaan!

1.9.2017 - Talous

LähiTapiola webinaarit

LähiTapiola jatkaa vuoden 2017 alussa käynnistynyttä maksuttomien sijoituswebinaarien sarjaansa. Syyslukukauden ensimmäinen tilaisuus järjestetään 7.9., teemana on hajauttaminen.

Tutustu kuukausittaisten webinaarien aikatauluihin ja ilmoittaudu mukaan:
https://www.lahitapiola.fi/henkilo/sivut/webinaarit

- Haluamme osaltamme madaltaa säästämisen ja sijoittamisen kynnystä sekä auttaa rakentamaan fiksua sijoitussuunnitelmaa lisäämällä ymmärrystä laajan kokonaisuuden eri osa-alueista. Käynnistimme sijoituswebinaarit asiakkaidemme toiveesta vuoden alussa. Teemoitetut tilaisuudet rakentuvat osallistujien mielenkiinnon mukaan – meille voi lähettää sekä ennakkoon että livenä kysymyksiä, joihin asiantuntijamme vastaavat, kertoo LähiTapiola Varainhoidon toimitusjohtaja Tom Liljeström.

- Yksittäisissä kevään tilaisuuksissa oli jopa tuhatkunta ilmoittautunutta ja niiden puitteissa käytiin lukuisia kiinnostavia keskusteluja. Onkin erittäin innostavaa päästä aloittamaan webinaarien syyslukukausi 7.9. – tervetuloa mukaan!


LähiTapiola on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmasta varainhoitajista. Hoidossamme on noin 10 miljardin euron sijoitusvarallisuus, jota hoidamme samalla sijoitusfilosofialla ja ammattitaidolla salkun koosta riippumatta.