LähiTapiola tuo markkinoille uudenlaisen digitaalisen vakuutuspaketin

13.7.2017 - Tuotteet ja palvelut

Nippu-vakuutus LähiTapiola

LähiTapiolan uusi digitaalinen vakuutuspaketti Nippu on kehitetty alusta alkaen yhdessä asiakkaiden kanssa. Vakuutuspakettiin on niputettu koti-, tapaturma- ja matkavakuutus ja asiointi tapahtuu 100-prosenttisesti verkossa.

LähiTapiolan alkuvuonna teettämän kuluttajatutkimuksen mukaan nuoria aikuisia motivoisi vakuutusasioiden hoitamisessa erityisesti digitaalinen asiointi. Kaksi viidestä 18–34-vuotiaista sanoo mahdollisuuden hoitaa kaikki vakuutusasiat verkossa tai mobiilipalveluilla tekevän vakuutusasioista ja niiden hoitamisesta mieluisampaa. Vielä suurempi osa, lähes kolme viidestä, arvostaa selkeitä ohjeita siitä, mitä vakuutus kattaa ja korvaa.

- Vakuutusten ostaminen ja hoito sekä sisällön ymmärtäminen koetaan usein haastavaksi. Halutaan helppo ja edullinen vakuutus, joka kattaa niin sanotut pakolliset asiat, jota voi ylläpitää sujuvasti digikanavassa ja jonka sisältö on helposti ymmärrettävissä, kertoo LähiTapiolan digijohtaja Petri Vuorinen.

Uudenlainen digitaalinen 3-in-1 henkilöasiakkaille

Nippu on kehitetty tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ensimmäisiä suuntaviivoja Nippu-vakuutukselle haettiin kutsumalla asiakkaita keskustelutilaisuuksiin. Keskusteluiden jälkeen asiakkaiden päällimmäiset toiveet vakuutuksissa liittyivät läpinäkyvyyteen ja helppouteen. Vuoropuhelu asiakkaiden kanssa ja säännöllinen asiakastestaaminen jatkui koko vakuutuksen kehittämisen ajan.

- Haluamme luoda digitaalisempaa asiointikokemusta. Nipussa vakuutuspaketin maksamisen suhteen olemme hakeneet mallia Netflixin ja Spotifyn kaltaisilta toimijoilta, jotka erityisesti nuoret aikuiset ovat jo ottaneet omakseen. Nipun voi maksaa kuukausittain maksukortilta menevällä veloituksella ja asiakas hoitaa ostamisen, yhteydenpidon, tietojen muuttamisen ja korvauksen hakemisen verkossa. Lisäksi Nipun käyttöliittymä sekä selkeä tapa kertoa vakuutuksista rennommalla tyylillä on asiakkaiden mielestä onnistunut yhdistelmä, summaa Vuorinen.

Nipun voi ostaa verkkosivuilta ja osoitteesta www.nippuvakuutus.fi.

Tutustu Nippuun