LähiTapiolan kasko- ja liikennevakuutuksen osto nyt myös S-mobiilissa

11.7.2017 - Uutinen

LähiTapiolan kasko- ja liikennevakuutuksen ostaminen sekä uuden ajoneuvon rekisteröiminen on nyt mahdollista S-mobiilin Vakuutukset-osiossa. S-mobiilissa vakuutustietosi ja yhteys esimerkiksi korvauspalveluun ovat aina mukana puhelimessasi.

S-mobiilin Vakuutukset-osiossa näet vakuutuksesi ja voit ottaa kätevästi yhteyttä esimerkiksi korvauspalveluun. Lisäksi voit seurata, kuinka paljon LähiTapiolan vakuutukset kerryttävät S-ryhmän Bonusta.

Kasko- ja liikennevakuutuksen lisäksi S-mobiilin kautta voit ostaa LähiTapiolan Koti- ja Älyhenkivakuutuksen. Palvelun kautta saat myös nopeasti yhteyden LähiTapiolan TerveysHelppiin ja voit tarkistaa omat vakuutustietosi.

Henkilöautojen kaskovakuutuksesta saa nyt ensimmäiseksi vuodeksi -30 prosentin alennuksen, kun hankit vakuutuksen verkkokaupastamme tai S-mobiilista 10.7.-31.8.2017 välisenä aikana.

Näin saat S-mobiilin Vakuutukset-osion käyttöösi

Voit ladata S-mobiilin puhelimeesi puhelimesi sovelluskaupasta. Saadaksesi kaikki palvelut käyttöösi tarvitset ensimmäisellä kirjautumiskerralla S-Pankin verkkopankkitunnukset. Kirjaudu ensin S-mobiiliin ja valitse Vakuutukset-välilehti, jonka löydät pyyhkäisemällä kolme kertaa vasemmalle. Valitse Ota käyttöön ja etene palvelun sinulle antamien ohjeiden mukaisesti. Jos Vakuutukset-osio ei näy puhelimessasi, päivitä S-mobiili sovelluskaupasta. Verkkopankkitunnukset saat S-ryhmän asiakasomistajapalvelupisteistä.

LähiTapiola on S-ryhmän vakuutusyhteistyökumppani, jonka vakuutuksista asiakasomistajat saavat S-ryhmän Bonusta. S-mobiili on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkaille. Sovelluksen tarjoavat S-Pankki ja SOK.

S-mobiili näyttää asiakkaille tietoa S-mobiilin kaikkien palvelutarjoajien asiakasrekisteristä eli S-ryhmän, S-Pankin ja LähiTapiolan rekistereistä. Tiedot eivät kuitenkaan yhdisty itse palvelussa, eivätkä SOK, S-Pankki ja LähiTapiola vaihda keskenään muita tietoja kuin asiakkuuden olemassaolon ja vakuutusten loppusumman, eivät esimerkiksi asiakkaan ostohistoriaa.

Lisätietoa S-mobiilista:

www.lahitapiola.fi/s-mobiili
www.s-mobiili.fi