LähiTapiolan digitaalinen asiointi uudistuu – vakuutukset nyt S-mobiilissa

8.12.2016 -

LähiTapiola lisää vakuutusasiakkaiden digitaalisia palveluja ja mobiiliasiointimahdollisuuksia näkyvällä tavalla yhteistyössä S-ryhmän kanssa, kun LähiTapiolan vakuutukset ovat nyt mukana S-mobiilissa. S-mobiilin vakuutusosio konkretisoi samalla LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteistyön hyötyjä keskittävälle asiakkaalle: Vakuutusosiosta näkee muun muassa, miten paljon vakuutusmaksut kerryttävät S-ryhmän Bonusta.

S-mobiili on S-ryhmän asiakasomistajille sekä S-Pankin ja LähiTapiolan asiakkaille tarkoitettu puhelimeen ladattava palvelusovellus. Sovelluksen tarjoavat S-Pankki ja SOK.

S-mobiilin vakuutusosio on osa LähiTapiolan asiointipalveluiden uudistamista. LähiTapiola tarjoaa vastaavia ja osin myös laajempia palveluita asiakkailleen myös LähiTapiola.fi:n kautta vuoden 2017 aikana. LähiTapiolan omien digitaalisten asiointipalvelujen uudistaminen mahdollistaa jatkossa myös S-mobiilin vakuutusosion palveluiden laajentamisen.

– Digitaaliset palvelut ja -kanavat ovat keskeisessä roolissa, kun kehitämme asiakkaillemme merkityksellisiä sisältöjä. Tavoitteenamme on tarjota toimialan paras asiakas- ja asiointikokemus kaikissa asiakaskohtaamisissa. LähiTapiolan ja S-ryhmän pitkäjänteisen yhteistyön edut asiakkaillemme yhdistyvät nyt luontevasti S-mobiili-sovelluksessa. Teemme yhteistyössä sellaisia asioita, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme, sanoo LähiTapiolan digijohtaja Petri Vuorinen.

S-mobiilin ja vakuutusten yhdistäminen tuo esille keskittämisen hyödyt

S-mobiilin laajennus tuo LähiTapiolan vakuutusasiakkaille uuden, näppärän asiointitavan vakuutusasioiden hoitoon. Samalla se tuo selkeästi esille sitä, miten S-ryhmän S-Pankin ja LähiTapiolan strateginen yhteistyö hyödyttää niiden yhteisiä asiakkaita.

– Keskittävälle kotitaloudelle vakuutusmaksut tuottavat helposti yli 100 euroa Bonusta vuodessa. Yhteistyö LähiTapiolan kanssa tuo merkittäviä etuja asiakasomistajillemme ja S-mobiili on luonteva paikka tuoda nämä edut näkyville ja helposti käyttöönotettaviksi, SOK:n asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae kertoo.

S-mobiilin vakuutusosiota ei tarvitse erikseen ladata, vaan se tulee automaattisesti näkyviin, kun S-mobiiliin kirjautuu S-Pankin verkkopankkitunnuksilla. S-Pankin verkkopankkitunnukset saat tilattua S-ryhmän asiakaspalvelupisteistä. Jos vakuutusosio ei näy puhelimessasi, päivitä S-mobiili sovelluskaupasta.

– S-mobiilissa on jo ennestään monia ihmisten arkea helpottavia palveluita, kuten tiedot kertyneestä S-ryhmän Bonuksesta, S-Pankin pankkipalvelut ja mobiilitankkaus ABC:n asemilla. Asiakkaamme ovat toivoneet myös LähiTapiolan vakuutuspalveluja S-mobiiliin ja on luonnollista, että pankki- ja vakuutusasiointi ovat helposti asiakkaan saatavissa yksillä tunnuksilla, sanoo S-Pankin digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja Juha Raumolin.

S-mobiili näyttää asiakkaille tietoa S-mobiilin kaikkien palvelutarjoajien asiakasrekisteristä eli S-ryhmän, S-Pankin ja LähiTapiolan rekistereistä. Tiedot eivät kuitenkaan yhdisty itse palvelussa, eivätkä SOK, S-Pankki ja LähiTapiola vaihda keskenään muita tietoja kuin asiakkuuden olemassaolon ja vakuutusten loppusumman, eivät esimerkiksi asiakkaan ostohistoriaa.

Lisätiedot:
Petri Vuorinen
digijohtaja, LähiTapiola-ryhmä
040 7116 866
etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Pekka Malmirae
asiakkuusjohtaja, SOK
010 76 80234
etunimi.sukunimi@sok.fi

Juha Raumolin
johtaja, Digitaaliset kanavat ja kehitys, S-Pankki
050 500 4525
etunimi.sukunimi@s-pankki.fi

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, asiakkaiden omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen, sijoittamisen ja säästämisen sekä yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin palvelut. LähiTapiola Vahinkovakuutuksen ja 20 keskinäisen alueyhtiön lisäksi yhtiöryhmän muodostavat valtakunnalliset LähiTapiola Henkiyhtiö, LähiTapiola Varainhoito sekä LähiTapiola Kiinteistövarainhoito. Omistaja-asiakkaita on yli 1,6 miljoonaa. www.lahitapiola.fi

S-ryhmä on suomalainen, osuustoiminnallinen kaupan alan yritysryhmä. Se muodostuu Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) ja sen tytäryhtiöistä sekä 20 alueosuuskaupasta. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 2,9 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä yli 700:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lisäksi asunnon rahoittamisessa apuna ovat ajanvarauksella palvelevat S-Pankkiirit. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat S-ryhmä (75 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus. www.s-pankki.fi