Tutustu LähiTapiolan vuosijulkaisuihin

19.4.2017 - Uutinen

LähiTapiola-ryhmän vuosiraportti sekä valtakunnallisesti palvelevien yhtiöiden Vahinko-, Henki-, Varainhoito- ja Kiinteistövarainhoitoyhtiöiden vuosikertomukset ovat nyt julkaistu lahitapiola.fi:llä. Lisäksi lahitapiola.fi:ltä löytyy myös maaliskuun alussa julkaistu LähiTapiola-ryhmän vuosiesite. Sivuille lisätään vielä alueyhtiöiden vuosikertomuksia.

Voit tutustua kaikkiin LähiTapiolan vuosijulkaisuihin tästä.

Ryhmän vuosiraportti kertoo liiketoiminnan edistymisestä, yhteiskuntavastuusta, hallinnoinnista ja riskienhallinnasta


Vuosiraportti kuvaa vuosiesitettä kattavammin LähiTapiola-ryhmän liiketoiminnan kehitystä ja elämänturvastrategian etenemistä vuonna 2016 käytännön tekoihin, joilla LähiTapiola pyrkii tekemään asiakkaidemme elämästä turvallisempaa, terveempää ja taloudellisesti menestyksekkäämpää. Lisäksi raportissa kerrotaan siitä, millaisia asioita teemme henkilökunnan, ympäristön ja yhteiskunnan eteen. Raportissa käydään myös läpi hallinnointiamme ja riskienhallintaamme.

Raportti on suunnattu asiakkaillemme, hallinnollemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme.

Tutustu vuosiraporttiin tästä.

Tuoteyhtiöiden vuosikertomukset sisältävät hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen

Valtakunnallisesti palvelevien tuoteyhtiöiden eli Vahinko-, Henki-, Varainhoito- ja Kiinteistövarainhoitoyhtiöiden vuosikertomukset sisältävät toimitusjohtajakatsausten lisäksi hallituksen toimintakertomukset ja tilinpäätökset.

Vuosikertomukset löydät täältä.

Englanninkielinen ja ruotsinkielinen materiaali

Vahinko-, Henki- ja Varainhoitoyhtiöiden vuosikertomuksista sekä ryhmän liiketoiminnasta tiivisti kertovassa vuosiesitteessä löytyy myös englanninkieliset versiot. Tutustu englanninkielisiin materiaaleihin tästä.

LähiTapiola-ryhmän liiketoiminnasta tiiviisti kertova vuosiesite on julkaistu myös ruotsinkielellä. Tutustu ruotsinkieliseen esitteeseen tästä.

Lisätiedot

Suvi Vesterinen, viestintä, sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi