Petri Pitkänen vastaamaan LähiTapiolan maatila- ja metsäasiakkuuksista

3.1.2017 - Uutinen

MMM Petri Pitkänen on nimitetty LähiTapiolan maatila- ja metsäasiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi 1.1.2017 alkaen. Hänen vastuullaan on kehittää maa- ja metsätalousliiketoimintaa koko LähiTapiola-ryhmässä. Pitkänen siirtyy uuteen tehtäväänsä LähiTapiolan strategiajohtajan paikalta.

LähiTapiola on maatilojen ja metsien vakuuttajana ylivoimainen markkinajohtaja.

- Meillä on erittäin laaja asiantuntemus maatilojen riskienhallinnassa. Asiakkaamme arvostavat myös nopeaa korvauspalveluamme vahingon sattuessa. Olemme läsnä maakunnissa ammattitaitoisella henkilöstöllä ja se on vahvuutemme, sanoo uusi maatila- ja metsäasiakkuuksista vastaava johtaja Petri Pitkänen.

LähiTapiolan tavoitteena on tuottaa palveluita, jotka tukevat maa- ja metsätalouksien elämää ja menestystä. Palvelut kehitetään yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

- Maatalousyrittäjän hyvinvointi ja jaksaminen ratkaisevat yrityksen menestyksen. Uuden elämänturvastrategian myötä kehitämme erityisesti hyvinvointia edistäviä palveluita. Haluamme auttaa asiakkaitamme turvallisempaan ja terveempään elämään, jatkaa Pitkänen.

Pitkäsellä on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on lisäksi toiminut myös itse maatilayrittäjänä yli 10 vuoden ajan.

- Palvelemme kaikkialla Suomessa, kaikissa kanavissa. Tavoitteenamme on tarjota Suomen paras asiakaskokemus myös maatila- ja metsäasiakkaille, summaa Pitkänen.

Lisätiedot:
Petri Pitkänen
puh. 040 709 2569
sähköposti petri.pitkanen@lahitapiola.fi