Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen
 • Vakava sairaus pysäytti Marin ja Vesa-Pekan Oulusta

  5.11.2021 | Pohjoinen | Terveys

  Oululaiset Mari ja Vesa-Pekka ovat olleet LähiTapiola Pohjoisen omistaja-asiakkaita jo pitkään, ja elämänturvaa on päivitetty elämäntilanteiden muuttuessa. Elämään onkin mahtunut niin suurta iloa kuin musertavaa surua ja epätietoisuutta.

 • Hyvinvoiva henkilöstö on ST-Autokeskuksen tärkein voimavara

  3.11.2021 | Loimi-Häme | Terveys

  Valkeakoskella kahdeksan vuotta toiminut autoliike sekä myy että huoltaa henkilö- ja hyötyautoja. Etenkin huoltotoiminta on kasvanut viime vuosien aikoina reilusti. Kuinka yritys varmistaa, että osaavat työntekijät viihtyvät talossa pitkään?

 • Savo lahjoitti 50 000 € maakunnan hyvinvointiin

  13.10.2021 | Savo | Terveys

  Omistaja-asiakkamme saivat vaikuttaa 50 000 euron lahjoitukseen äänestämällä ennakkoon valituista kohteista. Hope ry saa 30 000 euroa, Pohjois-Savon alueen vapaapalokunnat 15 000 euroa ja Pohjois-Savon hyvän mielen kuntalaishaaste 5 000 euroa. 

 • Pohjoinen: TIEDOTE: Yli 17 000 euroa Nuori Pohjoinen -tukea lasten ja nuorten harrastamiseen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla – Raaheen tuen avulla alakoululaisten futsalkerho, Toholammille pesiskoulu ja -välineitä

  5.5.2021 | Pohjoinen | Terveys

  LähiTapiola Pohjoinen jakaa 17 132 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan keväällä 2021.  Kaksi kertaa vuodessa avattavaan Nuori Pohjoinen -hakuun tuli 44 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta, ja niistä 19 on nyt valittu tuen saajiksi. Esimerkiksi Raahessa futsalseura AS Moon ry perustaa tuen avulla alakoululaisille suunnatun futsalkerhon. Toholammin urheilijoiden pesäpalloilijat hankkivat tuella lasten harrastusvälineitä ja järjestävät kesäpesiskoulun.

 • LähiTapiola LokalTapiola

  BLOGI: 101 elämänturvaajaa Ruissalojuoksuun!

  12.3.2021 | Terveys

  Me LähiTapiola Varsinais-Suomessa haluamme pitää huolta omistajiemme eli asiakkaidemme elämänturvasta. Olennaisena osana siihen kuuluu terveys, joka puolestaan kostuu sekä henkisestä että fyysisestä hyvinvoinnista. Ja kuten vanha sanontakin kuuluu, terve sielu terveessä ruumiissa. LähiTapiola Varsinais-Suomen toimarina olen ottanut henkilökohtaiseksi haasteekseni innoittaa omalla liikunnallisella esimerkilläni myös muita liikkumaan, ja nyt haastan teidät kaikki kanssani ensi syksynä Ruissalojuoksuun! Mutta miten oma matkani juoksuharrastuksen pariin alkoi?

 • Pirkanmaa: LähiTapiola Pirkanmaan ja Mustavuoren yhteistyö tarjoaa lähiliikunnan elämyksiä

  22.1.2021 | Terveys

  LähiTapiola Pirkanmaa on yksi joulukuussa 2019 toimintansa uudelleen avanneen Mustavuoren laskettelukeskuksen pääyhteistyökumppaneista. Tänä päivänä Mustavuori on laskettelukeskuksen lisäksi monipuolinen lähiliikuntapaikka ympäri vuoden.

 • POHJOINEN: Yli 23 000 euroa Nuori Pohjoinen -tukea lasten ja nuorten harrastamiseen Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla

  11.11.2020 | Pohjoinen | Terveys

  LähiTapiola Pohjoinen jakaa 23 590 euroa tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaan syksyllä 2020.  Kaksi kertaa vuodessa avattavaan Nuori Pohjoinen -hakuun tuli 54 hakemusta Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalta, ja niistä 24 on nyt valittu tuen saajiksi.

 • Savo: Keltamusta sydän sykkii paikalliselle juniorijääkiekolle

  21.10.2020 | Terveys

  LähiTapiola Savo on toiminut niin Liiga KalPan, kuin Jr-KalPankin yhteistyökumppanina useamman vuoden ajan tavoitteenaan olla mukana paikallisessa jääkiekkokulttuurissa ja erityisesti junioripelaajien, heidän vanhempiensa ja valmentajiensa taustavoimana tukemassa lasten ja nuorten liikuntaharrastusta. 

  Syyslomaviikon päätteeksi luovutimme KalPa–Kärpät ottelussa neljät maalivahdin varusteet Juniori-KalPan käyttöön.

  - Varusteet ovat hinnakkaita ja tämä mahdollistaa tasa-arvoisen harrastusmahdollisuuden toteutumisen. Nämä varusteet menevät yhteiseen käyttöön, joten jokainen pääsee kokeilemaan veskarina oloa. Olemme Juniori-KalPassa erittäin kiitollisia LähiTapiola Savon yhteistyökumppanuudesta ja panostuksista lasten sekä nuorten harrastustoiminnan tukemiseen, kertoo Juniori-KalPan toiminnanjohtaja Antti Reinikainen.

  - Tukeamme on kohdistettu myös mm. Next Generation toimintaan, joka tähtää ryhmään valittujen nuorten lahjakkuuksien kehittämiseen osaksi kuopiolaista jääkiekon menestystarinaa opiskelujen ohella. Heille suunnitellaan opinto- ja harjoitusohjelmat huippuvalmentajien ja asiantuntijoiden avulla, mm. ravinto- ja terveysasioita korostaen. Myös harjoitteluhallien yhteydessä olemme näkyvästi mukana, kuten pimenevien iltatreenien turvaksi pelaajilla on käytössään heijastinliivit, tiivistää LähiTapiola Savon toimitusjohtaja Antti Pulkkanen.

  - Juniori-KalPassa arvomme kohtaavat mainiosti ja pääsemme näin tukemaan liikunnallista ja kasvatuksellista nuorisotyötä. Elämänturvaa rakennetaan jo lapsuudesta ja haluamme olla mukana vaikuttamassa savolaisten lasten ja nuorten liikkumiseen, jatkaa Pulkkanen.

  Kuva: LähiTapiolan pääjohtaja Juha Koponen, LähiTapiola Savon toimitusjohtaja Antti Pulkkanen ja Juniori-KalPan Antti Reinikainen. Jäällä mukana olivat myös U8 Etelän joukkueesta pelaajat Eemil, Osku ja Vilppu sekä kannustamassa LähiTapiola Vahinkovakuutuksen hallintoneuvoston puheenjohtaja Jussi Huttunen.

Lataa lisää