Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Jämsäläinen rakennusyrittäjä Jussi Mäntylä: ”Henkilökohtainen ja paikallinen palvelu on tärkeää”

19.11.2021 - Elämänturva

Moniyrittäjä Jussi Mäntylä on ollut LähiTapiola Keski-Suomen asiakas jo ensimmäisestä mopovakuutuksesta alkaen. Nykyään vakuutusturva kattaa muun muassa perheen, yrityksen työntekijät sekä metsän ja monet kiinteistöt, koneet ja ajoneuvot. Yrittäjän oma tapaturmavakuutus oli hyödyksi, kun kesällä sattui tapaturma.

Jämsäläisen kirvesmiehen Jussi Mäntylän arki on töitä täynnä. Rakennus- ja remontointitöiden lisäksi hän myy puuta, viljelee maata sekä valmistaa sadevesikouruja. Monipuolinen yrittäminen on pitänyt miehen kiireisenä, kunnes kesällä 2021 Jussille sattui ikävä tapaturma, jossa oikean käden peukalosta katkesi jänne ja käsi jouduttiin leikkaamaan. Vapaaehtoinen yrittäjän tapaturmavakuutus takasi Jussille kuitenkin nopean hoitoon pääsyn sekä ansionmenetyskorvauksia toipumisajasta.

– Lääkäri ilmoitti minulle heti, että käden parantuminen kestää kauan. Ensimmäinen reaktioni oli tietenkin harmistus siitä, että tässäkö tämä nyt sitten on: kesä on sesonkiaikaa, joten tulonmenetykset ja töiden viivästyminen mietityttivät, Jussi kertoo.

Käsi kipsattiin pariksi kuukaudeksi, ja työmaalta poisjääminen oli Jussille hankala paikka. Toipuminen sujui kuitenkin hyvin ja pian mies oli taas työn touhussa.

Jussi on ollut LähiTapiola Keski-Suomen asiakas jo ensimmäisestä mopovakuutuksesta lähtien. Tänä päivänä kattavan vakuutusturvan piiriin kuuluvat myös perhe, Kirvesmiespalvelu Mäntylä Oy:n työntekijät, metsä, kiinteistöt sekä ajoneuvojen ja koneiden vakuutukset. Yrittäjän vapaaehtoisen tapaturmavakuutuksen hän on ottanut aikoinaan itselleen LähiTapiolan yhteyshenkilön ehdotuksesta.

– Minulle on tärkeää, että saan vakuutusasioissa henkilökohtaista palvelua. Asioitani hoitaa tuttu tekijä, jolle voin soittaa, jos olen esimerkiksi ostanut uuden nostimen ja se pitäisi vakuuttaa. Pidän myös siitä, että LähiTapiolan konttori löytyy Jämsästä. En halua ajaa mihinkään pidemmälle asioiden hoitoa varten. Mukavaa on se, että vakuutusten keskittäminen tuo myös maksuihin huojennuksia, Jussi luettelee syyt pitkään asiakkuuteensa.

Lue lisää yrittäjän tapaturmavakuutuksesta!