Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

LähiTapiola Rahoitus osti Handelsbankenin leasing- ja osamaksupalvelusopimuskannan

23.8.2021 - Talous

LähiTapiola Rahoitus osti Handelsbanken Rahoitus Oyj:n sopimuskannan leasing- ja osamaksupalveluissa. Samalla LähiTapiola ja Handelsbanken aloittivat yhteistyön leasing- ja osamaksurahoituksessa.
Ajoneuvorahoituksessa nopeasti kasvaneelle LähiTapiola Rahoitukselle sopimus on avaus kone- ja laiterahoitukseen.

- Olemme erittäin tyytyväisiä solmitusta sopimuksesta Handelsbankenin kanssa. Valtaosin henkilö- ja pakettiautoja sisältävän rahoituskannan lisäksi kauppa avaa meille uutta markkina-aluetta kone- ja laiterahoituksessa. Autorahoituksessa olemme nousseet parin viime vuoden aikana jo markkinoiden kolmanneksi, joten laajentuminen uusille alueille sopii hyvin kasvustrategiaamme, toteaa LähiTapiola rahoituksen varatoimitusjohtaja Hannu Heliö.

Kaupan yhteydessä sovitussa rahoitusyhteistyössä LähiTapiola Rahoitus tarjoaa jatkossa Handelsbankenin konttoriverkoston myymät leasing- ja osamaksupalvelut.

LähiTapiola panostaa rahoituspalveluiden kehittämiseen

  • LähiTapiola Rahoitus on erikoistunut ajoneuvojen ja koneiden rahoitukseen. LähiTapiola Rahoitus toimii maanlaajuisesti yhteistyössä pääasiassa johtavien ajoneuvoalan toimijoiden kanssa. Vuonna 2018 liiketoimintansa aloittanut yhtiö on kasvanut nopeasti sekä kannattavasti ja sen rahoituskanta on tällä hetkellä yli 1,3 miljardia euroa.
  • LähiTapiola-ryhmä tarjoaa pankkineutraalia täydentävää rahoitusta erikokoisten yritysten rahoitustarpeisiin. Monipuolisen rahoitusvalikoiman avulla LähiTapiola pystyy räätälöimään yrityksen tarpeisiin sopivan rahoituksen. LähiTapiola hallinnoi yhteensä yli 1,6 miljardin euron yritys-, kiinteistö- ja infralainakantaa. Rahoituskumppaneitamme pienyrityksille ovat Fundu ja LähiRahoitus. Lue lisää linkistä.
  • Yritysrahoitus ja sijoittaminen ovat keskeinen vakuutusliiketoiminnan osa-alue. LähiTapiola on pitkäjänteinen ja vastuullinen sijoittaja. Ryhmän hoidossa on noin 17 miljardin euron sijoitusvarallisuus.