Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Työtä vahinkojen vähentämiseksi - ”Jos jokin voi mennä pieleen, sen ei tarvitse mennä.”

4.6.2021 - Turvallisuus

Elämänturvayhtiönä varmistamme, että 1,6 miljoonalla omistaja-asiakkaallamme on oikea ja riittävä terveyden, talouden ja omaisuuden turva. Asiakkaillemme sattuvia vahinkoja korvaamme vuosittain yli 700 miljoonalla eurolla. Teemme hartiavoimin töitä myös sen eteen, että vahinkoja ei sattuisi.

Vahinkojen vähentäminen ja varautuminen ovat LähiTapiolan elämänturvaajille sydämen asia. Elämänturvayhtiön sosiaalisen median kanavissa vahinkojen ennaltaehkäisystä meitä muistuttaa Mauri, joka ei purematta niele vanhaa viisautta vahinkojen vääjäämättömyydestä.


Maurin turvallisuushakuisuus voi mennä joskus yli. Samalla hän muistuttaa meitä jokaista asioista, jotka ovat arjessamme tärkeitä ja suojelemisen arvoisia. Synttärikakkua ei tarvitse sammuttaa peitteellä, mutta toimiva palovaroitin ja alkusammutusvälineet ovat kodin perustarpeita.

Turvallisempaa arkea rakentavissa asennemuutoksissa uskomme positiivisuuden ja huumorin vaikuttavan paremmin kuin pelottelun ja synkistelyn. Maurin lain seuraavat jaksot saapuvat LähiTapiola-ryhmän some-kanaviin (Facebook, Instagram ja Twitter), joten ota ne nyt seurantaan.

Onko sinulla turvallisuusvinkki, jonka avulla jokin yleinen vahinko voitaisiin välttää? Parhaat hashtagia #elämänturva käyttävät turvallisuusvinkit palkitaan.

Esimerkkejä, miten vähennämme omistaja-asiakkaidemme vahinkoja:

Vastoinkäymisiin on hyvä varautuaLue lisää kaskovakuutuksistamme

Paransimme kaskovakuutustemme turvaa. Saat nyt samalla rahalla kattavammat vakuutukset. Tutustu LähiTapiolan kaskovakuutuksiin tarkemmin linkistä.

Lue lisää ja osta

Lue lisää kotivakuutuksestamme

Kun turvanasi on kotivakuutus, et ole tyhjän päällä, vaikka sattuisi tulipalo, varkaus tai vesivahinko.
Lue lisää kotivakuutuksestamme!

Lue lisää ja osta