Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Samassa veneessä samaan suuntaan – LähiTapiolan sijoitusvakuutusuudistuksessa asiakkaiden mahdollisuudet sijoittaa kanssamme vain vahvistuvat

1.4.2021 - Talous

LähiTapiola Henkiyhtiön sijoitusvakuutukset uudistuvat huhtikuun alussa. Uudistus tarjoaa asiakkaillemme vieläkin vahvemmin mahdollisuuden sijoittaa samoihin kohteisiin, joihin itsekin sijoitamme.

LähiTapiolan teettämän kyselyn mukaan suomalaisista 45 prosenttia katsoo, että nyt on hyvä hetki tehdä sijoituksia. Vaikka koronapandemia on aiheuttanut sijoitusmarkkinoille voimakasta heiluntaa, suomalaisten mielestä suunnitelmallista ja säännöllistä säästämistä kannattaa jatkaa aivan kuten ennenkin.

Muutokset koronapandemian kehityksessä aiheuttavat kuitenkin epävarmuutta sijoittajissa ja siksi moni kaipaakin rinnalleen osaavaa sijoittajakumppania, joka auttaa ja tukee yli epävarmojen aikojen. Huhtikuun alusta uudistuvat LähiTapiolan sijoitusvakuutukset tarjoavat asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet sijoittaa kohteisiin, joihin LähiTapiola itse varansa sijoittaa.

- Uudistetun tarjooman myötä kanssasijoittamisen tarina vahvistuu. LähiTapiola on hoitanut omaa varallisuutta menestyksekkäästi yhtä kauan kuin on vakuuttanut ja hallinnoi tällä hetkellä yli 16 miljardin euron varallisuutta. Meiltä löytyy säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut niin tuottohakuiselle kuin varovaisellekin säästäjälle, johtaja Ville Eskola Henkiyhtiöstä kannustaa.

- Yhä jatkuvan koronapandemian vuoksi näkymät sijoitusmarkkinoilla ovat edelleen epävarmat ja se aiheuttaa sijoittajissa huolta. Epävarmoina aikoina sijoittaja-asiakkaillemme on tärkeää, että he voivat valita sijoituskohteita, jotka itse olemme arvioineet hyviksi ja joihin olemme myös itse sijoittaneet.

Mikä muuttuu?

Huhtikuun alusta alkaen sijoitusvakuutuksen sijoituskohteeksi voi valita:

  • Laajan omaisuusluokkahajautuksen salkkuja: Laaja Maltti, Laaja Tasapaino, Laaja Rohkea. Salkkujen sijoitukset on hajautettu tehokkaasti eri omaisuusluokkiin. Asiakas pääsee näiden salkkujen kautta kiinni suuren sijoittajan sijoituskohteisiin, joihin on vaikea päästä käsiksi ilman huomattavaa sijoitusomaisuutta. Lisäksi asiakas saa nämä sijoituskohteet edulliseen suuren sijoittajan hintaan.
  • Osake- ja korkomarkkinoille sijoittavat salkkuja: Salkkujen sijoitukset on hajautettu osake- ja korkomarkkinoille. Salkkuja on tarjolla eri riskitasoille.
  • Rahastoja: Vakuutukseen on valittavissa useita LähiTapiolan ja Seligson & Co Oyj:n sijoitusrahastoja.

Olemassa oleviin sijoitusvakuutuksiin ja niiden sijoituskohteisiin ei tässä uudistuksessa tule muutoksia.

Miksi LähiTapiolasta?

Meillä on pitkä kokemus sijoittamisesta ja olemme Suomen paras varainhoitaja vastuullisessa sijoittamisessa (SFR 2020). LähiTapiola hallinnoi tällä hetkellä yli 16 miljardin euron varallisuutta, joka on hajautettu maantieteellisesti ja omaisuusluokittain. Sijoitustoiminnalla varmistetaan toiminnan vakavaraisuus sekä kyvykkyys maksaa vakuutuskorvauksia asiakkaillemme niin talouden hyvinä kuin huonoinakin aikoina. Olemme hoitaneet omaa varallisuuttamme menestyksekkäästi jo 150 vuoden ajan.

Olemme samassa veneessä asiakkaan kanssa. Laajan hajautuksen salkkujen kautta LähiTapiola sijoittaa asiakkaan varat kuten omansa. Voit säästää ja sijoittaa samoihin sijoituskohteisiin, joita käytämme sijoittaessamme vakuutusyhtiöiden varoja. Hoidamme varojasi samoin periaattein kuin LähiTapiola-ryhmän varoja – yhtä huolellisesti ja vastuullisesti sekä samalla näkemyksellä ja ammattitaidolla. Pyrimme saavuttamaan mahdollisimman hyvää tuottoa asiakkaan valitsemalla riskitasolla.

Lue lisää LähiTapiolan sijoitusvakuutuksista tältä sivulta.