Siirry suoraan sisältöön Siirry suoraan alatunnisteeseen

Neuvonantajaverkosto –ryhmä sparraamaan LähiTapiolan varainhoitoyhtiöitä

18.2.2021 - Talous

LähiTapiolan varainhoitoyhtiöissä on aloittanut toimintansa Neuvonantajaverkosto –ryhmä, jonka kaikki jäsenet ovat työskennelleet menestyksekkäästi ja pitkään finanssialalla, sijoittamisen, talouden ja sääntelyn johtotehtävissä.

Ryhmään kuuluvat Karita Meling, Tapio Oksanen, Pia Santavirta ja Pertti Vanhanen. Karita Meling on johtaja Työeläkevakuutusyhtiö Elossa ja vastaa pääomarahastosijoituksista. Tapio Oksanen on Työttömyysvakuusrahaston talous-ja rahoitusjohtaja ja LähiTapiola varainhoitoyhtiöiden hallitusten jäsen. Pia Santavirta on toimitusjohtaja Pääomasijoittajat ry:ssä ja Pertti Vanhanen puolestaan on Cromwell Property Group Euroopan toimitusjohtaja.

-Olemme innoissamme voidessamme aloittaa tällaisen toiminnan varainhoitoyhtiöissämme. Erityisen iloisia olemme siitä, miten monipuolisen ja kokeneen kokonaisuuden jäsenet muodostavat. He tulevat toimimaan sparraajina varainhoidollemme ja edustamaan monipuolisilla näkemyksillään tärkeää roolia eri sijoituslajien riskienhallinnassa, varainhoitoyhtiöiden hallitusten puheenjohtaja Jari Eklund sanoo.

Ryhmä kokoontuu säännöllisesti ja sen tarkoituksena on tuoda laajasti sijoittamisen asiantuntemusta ja näkemystä sekä haastaa varainhoitajiamme ja tuottaa päivittäistä varainhoitoa laajemmalla näkemyksellä talouden ja varainhoitoliiketoiminnan näkymistä.

-Sijoitusympäristö muuttuu muun maailman mukana nopeaan tahtiin. Tämän vuoksi neuvonantajaverkoston kanssa tehtävä yhteistyö on todella mielenkiintoista meille kaikille. Uusinta tietoa jakamalla pystymme myös ennakoimaan toimintaympäristön muutoksia paremmin ja tuomaan uudenlaisia näkökulmia varainhoitajien työhön, kommentoi Pia Santavirta.